Aleksandra se raspada, niti jede, niti spava... Karađorđe HITNO reagovao nakon BRUKE u Kaluđerici, starleta želi nazad Pecu! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.07.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić se nalazi u očajnom stanju, Karađorđe Subotić reagovao hitno!

Aleksandra se raspada, niti jede, niti spava... Karađorđe HITNO reagovao nakon BRUKE u Kaluđerici, starleta želi nazad Pecu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Maja Marinković preotela je muža Pecu Raspopovića svojoj dugogodišnjoj drugarici Aleksandri Subotić. Kako se priča, njih dvoje su u vezi već osam meseci, a sve se otkrilo kada se na Pink.rs pojavio snimak njih dvoje na Zlatiboru u jednom spa centru. 

 

 

Zbog svega što se desilo, slomljena i šokirana Aleksnadra planira da sa ćerkom Magdalenom i sinom Jovanom, koga je dobila upravo sa Pecom, napusti njihov stan i vrati se u Kaluđericu kod oca, prenosi Svet. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Aleksandra Subotić

 

- Maja je raspala narkomanka! Mnogo mi je teško, deca ui ja plačemo po celu noć! Maja je k*rva koja se provodi sa mojim mužem i laže o meni! Ovako nešto nisam mogla da očekujem, da ona, sa kojom sam se družila, može da mi uradi ovako nešto! Ona je odron i ološ! Poveravala sam joj sve svoje tajne, verovala sam... U kuću sam je dovodila, i nju, i Takija sam redovno zvala kod sebe! Peca je kriv što je naseo na priču k*rve!Četo je bila drogirana i pijana! Moj život je upropastila jedna k*rva, mog sina od godinu i po dana je odvojila od oca! Želim svoju porodicu na okupu, svoj mir! Nikad se nisam ogrešila o svog supruga, mnogo mi je krivo! Sramota me je na ulicu da izađem! Ne znam zašto mi se ove situacije ponovo dešavaju - pričala je Aleksandra na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- Aleksandra ne jede, ne spava. Njoj je jako loše! Ne zna šta da radi, kao da je prokelta! Hvala Bogu da ima gde da se vrati, Karađorđe ju je odmah zvao, rekao joj je da slobodno dođe u svoju kuću, kod njega u Kaluđericu! Ali, njoj je teško da prihvati da joj se život srušio! Aleksandra ima mnogo Majinih kompromitujućih snimaka i samo čeka momenat da ih objavi, ja stvarno ne bih bio Maji u koži - govori izvor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

15.07.2022 18:57

Aleksandra će biti zadnja glupača ako napusti stan, jer pripada njenom sinu i njoj - vanbračna zajednica se tretira kao i bračna zajednica. Peca, ako je takav frajer, neka kupi Maji drugi stan, ako seks sa njom toliko vredi!!!!