Dejan odlazi kod HODŽE I SVEŠTENIKA zbog SPASENJA: Dragojevićevo veliko priznanje - LEČIO SAM SE U ZADRUZI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević progovorio o crnoj magiji i promeni vere!

Dejan odlazi kod HODŽE I SVEŠTENIKA zbog SPASENJA: Dragojevićevo veliko priznanje - LEČIO SAM SE U ZADRUZI! (FOTO)

Foto: Nikola MUtic

Dejan Dragojević

Pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija Dejan Dragojević nakon završenog serijala otišao je u Veternik kod svoje porodice, sa kojom je ponovo uspostavio kontakt. Dejan je sa devojkom Aleksandrom Nikolić već nekoliko dana glavna tema u Veterniku, a komšije svaki dan dolaze kako bi upoznali snajku. 

 

Međutim, kada se osvrnemo unazad, Dejan je prošao nekoliko krugova pakla zbog supruge Dalile Dragojević, sa kojom ga i dalje čeka suočavanje na sudu. Tokom boravka na imanju u Šimanovicma Dragojević je prolazio kroz ozbiljno teške trenutke, zbog čega je bio svestan da mu treba stručna pomoć. On je sada progovorio da je čak minimum dva puta odlazio na razgovore sa psihijatrom, kako ne bi skrenuo sa uma. 

Republika

Foto: Republika TV

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

 

- Minimum dva puta nedeljno sam išao kod psihijatra. Najgore mi je bilo kada mi je doktor rekao da sam izgubio sebe i da ne postojim. Ako bude trebalo, i sada, u spoljnom svetu ću potražiti pomoć. Morao sam da priznam sebi da je to istina. Tek sad razumem roditelje kada  su mi pričali da neko nije za mene. Trebalo bi da ih slušam! Sutra kad budem imao decu pričaću im da ne idu mojim stopama, nego da idu pravim putem i otvorenih očiju. Ne bih voleo da mi urade ovo što sam ja uradio mojim roditeljim - rekao je Dejan za Svet, pa objasnio sve o promeni vere:

- O tome da li sam promenio veru, neću da pričam. Ako me vidite u crkvi, videlite ste me! Ako me vidite u džamiji, videli ste me! Bitno je da je čovek dobar! Ja sam u ,,Zadruzi" slavio sve praznike, poštujem sve vere i neću ništa da izdvajam. 

Republika

Foto: N.Pančić/printskrin

Dejan Dragojević, Filip Car, Dalila Dragojević, Huso Mujić

 

Pričalo se, čak su i mnogi ,,stručnjaci" za okultizam govorili u medijima da je Dalila začarala Dejana, a evo šta on govori o tome:

- Što se tiče toga da li mi je Dalila vračala, nalazio sam svašta u našem domu, ali neću o tim stvarima da govorim. Pričao sam unutra o tome, ići ću kod nekih ljudi da vidim šta se dešava tu sve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

15.07.2022 12:55

NEPISMEN KAKO KAZU NE ZNA OSNOVE MATEMATIKE I POBEDI U ZADRUZI DOKAZ KAKO SE U SRBIJI RADI,DALILA MU POMOGLA DA SIROTINJSKI MOZAK PRORADI...