"Otarasili su se ZLA, Aleksandra je naša SNAJKA" Meštani Veternika progovorili o Dejanu i Dragojevićima, a o njegovoj bivšoj opleli k'o nikad! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

14.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs popričao je sa komšijama Dejana Dragojevića, koji su nam otkrili sve o njegovoj devojci Aleksandri Nikolić, nakon što se pojavila u Veterniku!

"Otarasili su se ZLA, Aleksandra je naša SNAJKA" Meštani Veternika progovorili o Dejanu i Dragojevićima, a o njegovoj bivšoj opleli k'o nikad! (FOTO)

Foto: Nikola MUtic

Zadrugarka Aleksandra Nikolić spakovala je svoje kofere i sa izabranikom Dejanom Dragojević uputila se u Veternik, kod buduće svekrve Biljane Dragojević. Dejan i Aleksandra odmah su obavestili njihove pratioce na društvenoj mreži Instagram da su stigli u Veternik, a pali su i prvi selfiji iz kreveta. 

 

Portal Republika.rs popričao je sa komšijama Dragojevića, kako bismo saznali kakvo mišljenje imaju o Veterničkoj snajki Aleksandri. U prvi mah, mnogi su bili iznenađeni, što je uopšte prihvatila da dođe, budući da je poznata kao neko ko voli gradsku buku. 

- Joj, lutka naša, Dekijeva devojka, volimo našu snajku, dobra je i fina, sa svima se pozdravlja, a lepa je k'o ikona - rekla je Milena, među prvim komšijama Dragojevića, pa dodala:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić finale Zadruge 5

 

- Samo da izvadi one silikone iz usana, ne znam šta joj je to trebalo, kad je onako anđeoski lepa.

Nedaleko od porodične kuće u Veterniku, ispred obližnje prodavnice popričali smo sa meštanima o Dragojevićima.

Republika

Foto: N. Pančić

Dejan Dragojević finale Zadruge 5

 

- Mnogo su se promenili od kad su se otarasili onog zla. Cela kuća je progledala, mislim da im je ova Zadruga promenila život iz korena. Biljana se potpuno promenila, nekako je pre bila zabrinuta, imala je tužan pogled, a sada kada joj se sin vratio kući žena se ponovo rodila. Još joj je doveo snajku u kuću, gde ćeš bolje. Nismo ih još videli zajedno, ali idemo mi kod njih, da upoznamo Aleksandru, da popričamo malo, da vidimo da li je prihvatamo (smeh) - izjavio je Radenko za Republika.rs. 

Po pričama, možemo zaključiti da se Aleksandra lepo uklopila među porodicom Dragojević, ali i kod meštana Veternika je super prošla, budući da je voljena i poštovana, a da joj još ni oči mnogi nisu videli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading