Dalila i Dejan ponovo komuniciraju TAJNIM ŠIFRAMA? Dragojevićka SLAGALA da je obrisala sve objave sa bivšim, SNIMAK na Instagramu ostao netaknut! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.07.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ostavila uspomenu sa Dejanom Dragojevićem na Instagramu, ponovo tajni znak?

Dalila i Dejan ponovo komuniciraju TAJNIM ŠIFRAMA? Dragojevićka SLAGALA da je obrisala sve objave sa bivšim, SNIMAK na Instagramu ostao netaknut! (VIDEO)

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Drugoplasirala zadrugarka Dalila Dragojević nakon što je izašla iz rijalitija ,,Zadruga" obrisala je sve fotografije i uspomene sa društvene mreže Instagram koje je imala sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem. Odnosno, bar je tako zaličilo...

 

 

Isto to je uradio i Dejanm, što je bilo i potpuno očekivano, nakon što je doživeo javnu prevaru i sramotu od tadašnje supruge Dalile Dragojević

 

 

Međutim, kada se malo bolje i dublje uđe u njihove objave, izgleda da je Dalila ipak ostavila uspomenu na Dejana, zbog čega su se pojavili komentari da se i dalje nada da će se sve rešiti i da će ponovo živeti navodno zajedno, u kući koju je dobila od produkcije rijalitija ,,Zadruga" kao drugoplasirana. 

 

 

Dalila je obrisala sve slike i snimke, osim jednog!

Naime, na Instagramu je ostao video snimak koji su napravili u Turskoj, kada su bili na odmoru. Dalilam i Dejan su se te večeri provodili zajedno uz plesne korake animatora i plesača.

 

Da li je ovo neki Dalilin znak Dejanu ili samo način da isprovocira Filipa Cara, sa kojim je prošle noći raskinula, procenite sami. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading