OTKRIVAMO KO JE UDATA ŽENA SA KOJOM JE MATORA IMALA VRELU AFERU: Ova vatrena crnka je POZNATA PEVAČICA, a ovo su svi DETALJI strastvene veze! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.06.2022

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otkriveno ko je udata žena sa kojom je Matora imala aferu.

OTKRIVAMO KO JE UDATA ŽENA SA KOJOM JE MATORA IMALA VRELU AFERU: Ova vatrena crnka je POZNATA PEVAČICA, a ovo su svi DETALJI strastvene veze! (FOTO, VIDEO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Matora je u "Zadruzi" otkrila kako je imala sočnu aferu sa udatom ženom u "Parovima", a da su odnose imale pored Vesne Rivas, koja je hrkala i nije čula, sada je otkriveno ko je u pitanju.

 

 

Naime, Jovana Tomić Matora je svojevremeno dok je boravila u rijalitiju "Parovi" upoznala atraktivnu udatu pevačicu iz Hrvatske iz Malog Lošinja, Morenu Marjanović u koju se zaljubila na prvi pogled, a vezu su pokušavale da sakriju od očiju javnosti, te su pričale da su najbolje drugarice, ali iskre koje su bile više nego evidentne nisu uspele da sakriju.

Od 3:25 se može videti kako Moreni, Matora sedi u krilu i kako se nežno dodiruju.

Morena i  Jovana Matora su neko vreme bile u intimnoj vezi, pa čak i na silu išle u izolaciju da bi vodile ljubav, to je trajalo par meseci, da su svi ukućani počeli da provaljuju, ali avaj Morenin muž, biznismen iz Hrvatske je namirisao celu situaciju i brže-bolje izvukao svoju ženu iz kandži Matore.

Morena je neko vreme posle toga bila u etru, izbacila je pesmu "Dugme sa košulje" i još par numera, ali je ubrzo zatim i nestala, posvetila se karijeri u Hrvatskoj, a njene slike i dalje žare i pale na Instagramu, a njihova vrela afera je ostala upamćena i nekoliko godina kasnije.

 

Podsetimo, danas u toku dana je Matora zadrugarima na bazenu otkrila detalje veze sa udatom ženom i ostavila ih sve u šoku.

- Bila sam u vezi sa udatom ženom, to je bio pakao. Kur*ećetina prava. Vesna Rivas spava, kada zaspi a ona spava kao top, hrče. Pored Vesne imamo se*s, ništa ona ne čuje ne vidi, to je šou - rekla je Matora zadrugarima na bazenu.

Komentari (2)

Loading
Osman

24.06.2022 23:37

Posle kulicke najbolesnija osoba u rijalitiju.

Mixino r

28.06.2022 04:08

A onda se Morena uhvatila sa A. Čabarkapom, koji je dete napravio Aleksandri Subotić, iz Kaluđerice i sa njime čak kovala zaveru da ubije svoga muža Curija... Čitav skandal izbio i afera... Opasna je ta Morena...