OTKRIVAMO KO JE UDATA ŽENA SA KOJOM JE MATORA IMALA VRELU AFERU: Ova vatrena crnka je POZNATA PEVAČICA, a ovo su svi DETALJI strastvene veze! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.06.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je udata žena sa kojom je Matora imala aferu.

OTKRIVAMO KO JE UDATA ŽENA SA KOJOM JE MATORA IMALA VRELU AFERU: Ova vatrena crnka je POZNATA PEVAČICA, a ovo su svi DETALJI strastvene veze! (FOTO, VIDEO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Matora je u "Zadruzi" otkrila kako je imala sočnu aferu sa udatom ženom u "Parovima", a da su odnose imale pored Vesne Rivas, koja je hrkala i nije čula, sada je otkriveno ko je u pitanju.

 

 

Naime, Jovana Tomić Matora je svojevremeno dok je boravila u rijalitiju "Parovi" upoznala atraktivnu udatu pevačicu iz Hrvatske iz Malog Lošinja, Morenu Marjanović u koju se zaljubila na prvi pogled, a vezu su pokušavale da sakriju od očiju javnosti, te su pričale da su najbolje drugarice, ali iskre koje su bile više nego evidentne nisu uspele da sakriju.

Od 3:25 se može videti kako Moreni, Matora sedi u krilu i kako se nežno dodiruju.

Morena i  Jovana Matora su neko vreme bile u intimnoj vezi, pa čak i na silu išle u izolaciju da bi vodile ljubav, to je trajalo par meseci, da su svi ukućani počeli da provaljuju, ali avaj Morenin muž, biznismen iz Hrvatske je namirisao celu situaciju i brže-bolje izvukao svoju ženu iz kandži Matore.

Morena je neko vreme posle toga bila u etru, izbacila je pesmu "Dugme sa košulje" i još par numera, ali je ubrzo zatim i nestala, posvetila se karijeri u Hrvatskoj, a njene slike i dalje žare i pale na Instagramu, a njihova vrela afera je ostala upamćena i nekoliko godina kasnije.

 

Podsetimo, danas u toku dana je Matora zadrugarima na bazenu otkrila detalje veze sa udatom ženom i ostavila ih sve u šoku.

- Bila sam u vezi sa udatom ženom, to je bio pakao. Kur*ećetina prava. Vesna Rivas spava, kada zaspi a ona spava kao top, hrče. Pored Vesne imamo se*s, ništa ona ne čuje ne vidi, to je šou - rekla je Matora zadrugarima na bazenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Osman

24.06.2022 21:37

Posle kulicke najbolesnija osoba u rijalitiju.

Mixino r

28.06.2022 02:08

A onda se Morena uhvatila sa A. Čabarkapom, koji je dete napravio Aleksandri Subotić, iz Kaluđerice i sa njime čak kovala zaveru da ubije svoga muža Curija... Čitav skandal izbio i afera... Opasna je ta Morena...