Sanja Stanković i MC Aleks se urotile protiv Matore, ugovorile kafu, ona doživela POMRAČENJE: Da ste me volele, ne biste ovo radile! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.06.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na karaokama, Sanja Stanković i MC Aleks protiv Matore.

Sanja Stanković i MC Aleks se urotile protiv Matore, ugovorile kafu, ona doživela POMRAČENJE: Da ste me volele, ne biste ovo radile! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć su zadrugari imali ''Karaoke show'', a nakon što je MC Aleks izvela pesmu ''Bela ciganka'' od Stoje, Sanja Stanković je komentarisala, a onda je došlo do žestokog obračuna između njih dve i Jovane Tomić Matore.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Stanković i MC Aleks

- Mislim da sam se ja jedina nasmejala tvom fristajlu. E, ovako. Nije bilo potrebe da okrećeš očima kad sam pričala, nisam ništa loše rekla o tebi. Da li i dalje radi onaj restoran gde si me zvala - počela je Stankovićeva, a MC Aleks je rekla da ne radi, ali se nada da će bez obzira na to imati priliku da se vide, a Sanja je nastavila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Stanković i MC Aleks pričaju o Matoroj

- Što se tiče vas i mene, ja tebe razumem, u potpunosti. Znam kako je bilo meni i ne može svako da se javno autuje. Po meni je malo pre izgledalo kao da si izljubomorisala dok smo pričale nas dve. U mnogim tvojim stavovima se slažem, ali se ne slažem u jednoj stvari. Ne mislim da te je izmanipulisala da se zaljubiš u nju, već da je ona izgubila kompas, a mislim da te je baš tako izgubila. Nije trebala da skače na tako neke stvari, nego da drži jezik za zubima. Zna šta je proživela prošle godine sa mnom i sa Anđelom, nisi možda to trebala. Da, podržavam te, treba da razmišljaš o porodici, a to je veliko breme - govorila je Sanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanja Stanković i MC Aleks o Matoroj

- Ono što mogu da zaključim, jeste da Jovana tebe još uvek voli i da pokušava da u svakoj sledećoj nađe tebe. Ako bi mogle da se nađemo i čujemo posle rijalitija, da popričamo o nekom tvom iskustvu - počela je MC Aleks, ali je prekinula svađa Matore i Irme, a Aleks je nastavila sa pričom:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora se posvađala sa Irmom Sejranić

- Ne znam koliko me je Sanja čula, ali svakako hvala na lepim rečima i razumevanju. Mislim da si ti neko ko je merodvan i ukoliko budeš htela, da napolju popijemo kafu i popričamo - rekla je MC Aleks.

- Šta imate vas dve da pričate o meni? Izašla si iz mog života, koga boli ku**c - vikala je Matora, a Aleks je provocirala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora, Sanja Stanković i MC Aleks

- Nikad bolje Sanja nisi izgledala, a mi se svakako čujemo po izlasku.

- Dve drugarice, možete da se družite, radite šta hoćete. Ti znaš kakva sam ja, da sam paljevina i da ću da odreagujem ovako. Ne znam šta pokušavaš da uradiš u ovim trenucima, što se mene tiče, moežte da budete zajedno. Ne može niko da zameni moju vezu sa tobom, jer smo živele, disale, ali moj osećaj prema ovoj devojci, ne može da se poredi sa onim na početku sa Sanjom. Ako ovoj devojci nije dovoljno to što sam stala ispred svoje bivše devojke, koju sam najviše volela, ne znam onda - objašnjavala je Matora, a Sanja je dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i MC Aleks svađa

- Rekla sam da ne smatram da si je izmanipulisala, ali da si manipulisala sitaucijom u rijalitiju - rekla je Sanja, a Matora ju je pitala da li misli da je normalno da ona i MC Aleks idu na piće.

- Je l' ti misliš da je normalno da se družiš sa Anđelom - uzvratila je Sanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora se svađa sa MC Aleks i Sanjom Stanković

- E nemoj da me čikaš, i ti si radila napolju sve i svašta. Nemoj da mi prodajete priču da ste me volele, jer me ne biste dovodile u ovo stanje...Ovo meni nije normalno - urlala je Matora.

- Meni je ponižavajuće da devojka sa kojom sam ja bila devet meseci u odnosu, da dobacuje, pa da kaže mojoj bivšoj devojci, da će da popiju kafu kad izađu.

- Idemo rijaliti - ponavljala je MC Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

19.06.2022 14:20

Dva foliranta. Dva lazova koje postale poznate zahvaljujuci Matoroj. Ova MC Aleks sinoc pokazala koliko je svim bojama namazano go*no. Vreme je da ispadne.