Procurila najveća TAJNA ''Zadruge''! Otkrivena istina o INTIMNOM ODNOSU o kom se šuškalo, ona sada sve PRIZNALA, javnost u NEVERICI!

Autor:

Zadruga

04.06.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven intimni odnos koji niko nije uspeo da vidi, zadrugari u šoku.

Procurila najveća TAJNA ''Zadruge''! Otkrivena istina o INTIMNOM ODNOSU o kom se šuškalo, ona sada sve PRIZNALA, javnost u NEVERICI!

Foto: printscreen

Dalila Dragojević, Filip Car

Marko Đedović, Stefan Karić i Jovana Tomić Matora komentarisali su njen Matorin odnos sa MC Aleks, pa u jednom trenutku otkrili detalje intimnog odnosa koji su očigledno imale.

- Ja sam joj rekao da ako joj Matora pređe preko toga, vi ćete ući u vezi. Ona kaže zna, svega je svesna. Ja joj kažem da sagleda, ona se plaši sredine i svega. U Beogradu više ništa nije tabu tema, pričala mi je ali mi je priznala da ste zajedno. Rekla mi je za i dodire, ja joj kažem da ako joj prija maženje, onda će prijati i to... - rekao je Đedović, a onda je Matora dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović

- Imale smo ispod trema, pa kod garaže... 

- Sada mi MC Aleks priznala da je u vezi sa Matorom da su se mazile da su se dogovorile, da je jedini strah to što joj brat mrzi to. Majka bi je podržala, koga god kući da dovede, ako je ona srećna i majka bi bila srećna. Kaže da se plaši da joj neće prijati dodir napolju, ja pitam je li prija to što je po dupetu mazi, kaže da - pričao je Đedović Kariću, a Matora se ubacivala:

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mc Aleks i Jovana Tomić Matora imale intimne odnose

- Da, ona misli na se*s, rekla mi je da se boji da neće moći.

- Kaže da se rađa bes u njoj, ima sestre i brata, ne znam šta da kaže. Ovo sa Anđelom... Sada je sve na njoj, Matora više nije psihopata, ima probleme u vezi - rekao je Marko.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Mc Aleks se plaši brata

- Ona je Rešićevoj sve pričala - dodala je Jovana.

- Ona je rekla da se nekada munu ispod trema, ja joj kažem da li je svesna da su one u javnoj vezi - rekao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

04.06.2022 19:04

I Djedović počeo masno da laže.

Odgovori 42 3