ŠOK OBRT! Viki se javno obratila Osmakčićima, neće im biti dobro: Bolje danas da ste UMRLI, dete ću RODITI i za sve ću vam naplatiti!

Autor:

Zadruga

13.06.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović doživela nervni slom.

ŠOK OBRT! Viki se javno obratila Osmakčićima, neće im biti dobro: Bolje danas da ste UMRLI, dete ću RODITI i za sve ću vam naplatiti!

Foto: printscreen/pinktv

Nakon što su zadrugari saznali da je porodica Osmakčić lažirala smrt oca Marka Osmakčića, Viktorija Mitrović je ostala šokirana, a onda im javno poručila nešto, što je njihova najveća noćna mora.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović

- Imali ste malu grešku, ja sam abortus zakazala za sutra u 2 sata, bolje da ste lažnu sahranu imali sutra. Pošto se vi svi monstrumi, ja to verovatno dete ne bih rodila i posle onoga što je Marko radio, e sad vam kažem da ću ja da rodim dete, ja se vas ne plašim. Ja ću sutra izaći i tražiti produkciji da mi da da uspostavim neke kontakte, meni Švajcarska nije potrebna kao zemlja koja će da me zaštiti. Žao mi je, trebalo je da umrete danas, a da vam sahrana bude sutra - rekla je Viki i dodala:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović se obraća Osmakčićima

- Pošto ste vi umrli zvanično, ja ću taj život vratiti. Ja sam uvek htela da rodim, ja sam mislila kada je izašao odavde da su ga odveli u zatvor, ovo nije inat, da je on meni dubio na glavi, ja bih dete zadržala.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Viktorija Mitrović preti da će roditi dete

Viki je ubrzo počela da plače i da govori da njoj dete sa Markom nije potrebno, da joj je najveći greh šta će uraditi, ali da već ima dete o kom treba da brine, a onda je doživela nervni slom.

- Sve ću im naplatiti, ne želim dete sa njim, imam dete kod kuće, ali ću im sve naplatiti. Niko te ne tera, ne želiš, ne želiš, ali da pretiš ljudima ubistvom da bi se neko očistio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr "Frojd"

14.06.2022 01:13

I , da izvuce od njih alimentaciju , to nije dovoljno za normalan zivot , za skolovanje deteta , obzirom da , ova zena nema posao niti kvalifikacije . Ona nema dovoljno novca ni za prvo dete. Prema tome , odlukom da rodi , samo ce sebi nauditi .