Andreana Čekić ne prestaje da se upetljava u LAŽI! Pevačica se na svadbi Đanijevog sina POSVAĐALA sa novinarima! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

13.06.2022

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić ponovo pokušala da se izvuče, pa se upeljala u laži.

Andreana Čekić ne prestaje da se upetljava u LAŽI! Pevačica se na svadbi Đanijevog sina POSVAĐALA sa novinarima! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Dugo se spekulisalo da Đani i Andreana Čekić nisu u dobrim odnosima, a oni su to demantovali Andreaninim dolaskom na svadbu njegovog sina.

- Đani i ja se nikada nismo svađali, niti imali ružnu reč u životu.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić

Kako se nije pojavila na suđenju sa Sašom Lazićem, otkriva da će na narednom ročištu biti, kao i da je istina da ga je zvala.

- Ja jedva čekam da se suočimo. Jesam, zvala sam ga, to govori o meni. Pošto on nije hteo da komentariše, neću ni ja. Imam obraz i nikoga i ničega se ne plašim, slobodno sam okrenula njegov broj, pa može i on moj.

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić o suđenju

Nedavno je bila i svadba Katarine Grujić, koja se pretvorila u skandal, a kako je Andreana bila njena kuma, otkrila je šta se dogodilo na taj dan.

- Na dan venčanja sam bila kuma i ja kao kuma treba da pazim na mladu i da budem tamo najveselija, tako da sam ja sve radila da bih njoj pomogla tog dana, nisam imala nameru nikoga da izbegnem, a niste me ni zaustavili - počela je Andreana, a onda se spetljala pa se i posvađala sa novinarima:

Republika

Foto: ATA Images

Andreana Čekić o svadbi Katarine Grujić

- Ja sam na ulasku ulazila sa Kaćom, nismo zaustavljeni - ponavljala je pevačica pokušavajući da se izvuče iz laži u koje se upetljala zajedno sa kumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading