2,5 MILIONA EVRA za sina i snajku! Đani poklonio nasledniku luksuznu nekretninu u Monte Karlu!

Autor: D.Lukić, M.Pantić

Zabava

13.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji sin folkera Radiše Trajkovića napravio je gala svadbu, a od oca i majke Slađe dobio je na poklon luksuznu nekretninu, koja vredi 2,5 miliona evra

2,5 MILIONA EVRA za sina i snajku! Đani poklonio nasledniku luksuznu nekretninu u Monte Karlu!

Foto: ST/V.Lukić/Republika

Stariji sin pevača Radiše Trajkovića Đanija Miloš Trajković i njegova supruga Nina napravili su svadbeno veselje u jednom prestižnom restoranu u Beogradu, a na poklon su dobili i luksuznu nekretninu u Monaku! Kako Republika saznaje, Đani i njegova supruga Slađana su uz malu pomoć kućnih prijatelja pazarili luksuzni apartman u Monte Karlu, koji vredi vrtoglavih 2,5 miliona evra, a mladencima su na dan svadbe saopštili lepe vesti. Đani i Slađa bili su među najveselijima, a pre svadbenog veselja mladenci su izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Đani oženio sina

- Đani i Slađa krišom su s jednim prijateljem u Monaku obavili sve oko kupovine nekretnine. Đani je išao da razgleda stanove posle tezgi koje je imao. Iznajmljivao je hotele na nekoliko dana da bi sve završio oko papirologije, pa je s prijateljem obilazio četiri zgrade u kojima su mu se dopali stanovi. Presekao je kada su uspeli da ubede jednog od vlasnika da spusti cenu na 2,5 miliona evra s obzirom na to da su cene nekretnina mnogo više. Postigli su dogovor, Đani je rekao da je odavno uštedeo i da će verovatno taj stan da služi samo za rentiranje pošto Miloš i Nina ne planiraju da se sele iz Srbije - otkrio je za naš list izvor blizak pevaču.

Republika

Foto: Republika/M.Pantić

Đani o poklonu za sina

Da se radi o nekretnini, za naš portal je otkrio i Đani, ali nije hteo da priča o ceni.

- Mene razapinju ljudi kad kažem da imam stanove u Beogradu na vodi, šta bi tek bilo da se hvalim za nešto drugo! Najbitnije je da smo dočekali svadbu sina. Odavno smo to planirali, ali nismo zbog korone mogli da pravimo. Sad je to sve iza nas. Najbitnije je da se deca vole, a pokloni se valjda podrazumevaju. Današnji dan je poseban, ja od jutros nazdravljam rakijom, pa je bolje da priča moja Slađa - rekao je kratko pevač, pa se supruga nadovezala:

Republika

Foto: Republika/M.Pantić

Slađa o svabi

- Uzbuđeni smo i radosni. Trema uvek postoji, pogotovo danas, ovo je prvo pravo veselje u našoj porodici. Mladenci su srećni i euforični. Svi su prezadovoljni, predivno je sve proteklo, a sad nam treba nekoliko dana odmora.

Slađa kitila trubače evrima

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Slađa se veselila uz trubače

Slađa Trajković je posle venčanja u Hramu trubače kitila evrima i ujedno naručila nekoliko pesama, dok su mladenci kretali ka hotelu da dočekaju goste. Ona je izvadila topku novca, pa je crvene novčanice davala muzičarima. Međutim, Slađa je pre toga imala mali peh. Nju su u Hramu počele da žuljaju štikle, pa se folkerova supruga u jednom trenutku izula, te hodala bosa po mernernim pločicama.

Mlada u venčanici sa šlicem do pupka

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Nina i Miloš Trajković

Đanijeva snajka Nina pojavila se u venčanici koja je imala šlic do pupka, a koju je izabrala mnogo pre venčanja s obzirom na to da nije htela da ima klasičnu haljinu. Njoj je u više navrata vetar pravio problem, pa je moral da drži venčanicu da se ne bi video donji veš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dr

13.06.2022 21:19

Povraticu .Na lečenje kod djanija

Second hand

13.06.2022 21:41

Kakva seljana!!!

Srba

14.06.2022 04:12

A mi, Srbi, nemamo ni za hleb.