Procurio zvanični DOKUMENT koji dokazuje da Osmakčići LAŽU! Otkriveni stravični detalji, Franjova SMRT nigde nije evidentirana!? (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.06.2022

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji lažiranja smrti Franje Osmakčića.

Procurio zvanični DOKUMENT koji dokazuje da Osmakčići LAŽU! Otkriveni stravični detalji, Franjova SMRT nigde nije evidentirana!? (FOTO)

Foto: Pink.rs/ N. Brajović/printscreeen/facebook/ZadrugaOfficial

Marko Osmakčić

Vest koja je zatekla sve u Beloj kući jeste vest o još jednoj smrti, ovog puta javljeno je da je Marku Osmakčiću preminuo otac, Franjo Osmakčić, a informaciju je potvrdila Franjova nevenčana supruga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić saznao da mu je otac preminuo

Marko je hitno napustio rijaliti, a porodica Osmakčić je obavestila prijatelje da će sahrana biti obavljena na mesnom groblju u Laništima u 16 časova.

– Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vest da nas je naš Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022 u 58-oj godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16:00 na mesnom groblju u Laništima – pisalo je u umrlici.

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović

Groblje u Laništima

Međutim, sahrana danas nije održana, a na groblju nije bilo nikoga. Grobnice porodice Osmakčić su tu, ali nigde nije pripremljeno mesto gde bi trebalo večno da počiva Franjo Osmakčić, a niko ni od članova porodica nije bio na groblju.

Navodi da Franjo zapravo nije preminuo, šokirao je sve, a Pink,rs je proverio sve nadležne institucije, kao i bolnice, te su došli do informacije da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula 8. juna, kao ni prethodna četiri dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Porodica Osmakčić lažirala smrt Franja Osmakčića

Martin Antunović drži verske obrede u crkvi i zadužen je za sahrane na lokalnom groblju, objavio je na svom Fejsbuk profilu plan događaja, a ni na jednom se ne nalazi sahrana Franja Osmakčića.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Martin Antunovic

Župna obaveštenja

Sve ovo jasno dokazuje, da je porodica Osmakčić lažirala smrt Franja, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading