Miljana Kulić se uplašila da će da UMRE, doživela NAPAD u Turskoj! Odmah zvala Darka Lazića!

Autor:

Zadruga

10.06.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani Kulić otkazana operacija u Turskoj, ona dobila napad panike.

Miljana Kulić se uplašila da će da UMRE, doživela NAPAD u Turskoj! Odmah zvala Darka Lazića!

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić odlučila je da nakon diskvalifikacije iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' promeni život iz korena, te je počela od kilaže. Naime, ona je prošle nedelje otputovala u Tursku kako bi se u jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji smanjenja želuca, a kao podrška su sa njom krenuli majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Miljana Kulić sa Marijom i Nenadom u Turskoj

Međutim, u međuvremenu je utvrđeno da trenutno nije bezbedno da se operiše, zbog čega je operacija odložena.

- Miljana je prvih nekoliko dana bila iznenađujuće dobra. Sve je slušala, išla na preglede, radila analize, međutim, kako su dani prolazili sve se iskomplikovalo. Ona je dobila tešku prehladu. Iako su je lekari odmah stavili pod terapiju, ona se sporo oporavljala i jako nervirala. Pored dobre volje lekara i truda koji su uložili, Miljani su otvoreno saopštili da bi operacija u ovom trenutku mogla da joj ugrozi život. Nju je to prestravilo. Miljana je ionako stalno zapitkivala o mogućim komplikacijama i o svemu što može da joj se desi. Džabe su je i Marija i Bebica tešili i ubeđivali da će sve biti kako treba, ništa nije pomoglo. Imala je razne napade, paniku, one njene bubice, plakala da hoće kući, obećavala da će da drži dijetu, da će slušati majku. U nekoliko navrata je zvala i Darka Lazića da ga pita kako je on prošao i zašto je njegov otac umro posle te operacije - priča izvor Sveta i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Miljana Kulić

- Mislim da je njoj zapravo laknulo kada su lekari saopštili da ne mogu da joj urade operaciju jer trenutno nije bezbedno. Rekli su joj da tek za dve nedelje dođe jer je toliko vremena potrebno da se prehlada sasvim sanira i da je bezbedno uvedu u anesteziju.

Republika

Foto: ATA Images

Miljani Kulić otkazana operacija želuca

Podsetimo, Miljana je pre nekoliko dana potvrdila informaciju da u ovom trenutku neće biti operisana, kao i da se nada da će joj se želja da skine kilograme, uskoro i ostvariti.

- Pre nego što sam krenula za Tursku osećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bila sam na kontroli i kada su mi lekari uradili krvnu sliku, odmah su videli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su rešili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zalečim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat. Ovo je malo jača prehlada, tako da se nadam da će sve brzo proći i da ću konačno da legnem na operacioni sto. Lekari su mi rekli da ću posle zahvata u narednih pola godine da izgubim 60 kilograma - ispričala je Miljana za Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Dr "Frojd"

10.06.2022 14:57

Gde da operisu bolesnu zenu koja nije sposobna da se drzi upustava lekara o nacinu ishrane posle operacije ?

Odgovori 17 1
Olja

10.06.2022 18:48

A gde to ide ludača?Da joj promene mozak?Lekari nisu upoznati u Turskoj ko je Miljana zapravo.Imamo mi i ovde strucnjake,ali ne prihvataju rizik,jer je ona za psihijatriju

Odgovori 13 1
Nislija

10.06.2022 21:33

U ludaru da njom,jedino je resenje a marija da joj drustvo pravi.

Lena

11.06.2022 17:04

U ludaru cela porodica...tu spada i ludak bebica...kako se nadju...isti su bebica i Miljana.Koji normalan bi bio sa njom.No Zola nije cist,dok je bio sa njom.