Nataša Bekvalac uložila 20. 000 evra u stan na Dedinju: Pevačica otvorila vrata LUKS GAJBE, ovi detalji će vas raspametiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u stan Nataše Bekvalac za koji je izdvojila 20. 000 evra.

Nataša Bekvalac uložila 20. 000 evra u stan na Dedinju: Pevačica otvorila vrata LUKS GAJBE, ovi detalji će vas raspametiti! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac

Pevačica i novosadska barbika Nataša Bekvalac sa ćerkama Hanom i Katjom preselila se iz srpske Atine u Beograd pre otprilike tri godine. Pravo na Dedinja, Bekvalčeva je smestila svoj kutak, a prethodnih meseci renovirala je stan. Kako su mediji preneli, Bekvalčeva je za ovu akciju izdvojila i preko 20. 000 evra. 

 

 

Na Instagram profilu Nataša je podelila nekoliko uglova njene sređene i skockane luks gajbe na Dedinju. Budući da je pevačica vodila računa o svakom pojedinačnom detalju, komentari na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni i svi su oduševljeni novim stanom Bekvalčeva, a ona uvek ističe da joj je izuzetno bitno u kakvom okruženju obitava. 

 

 

Pevačica je sve opremila po svom ukusu, a svaki kutak u stanu izgleda kao iz bajke.

Nataša je pre nekoliko meseci u porodičnom domu ćerki Hani pripremila iznenađenje za 15. rođendan i tom prilikom pokazala kako sve izgleda.

 

Takođe, na njenom Instagramu neretko možemo da vidimo kako su joj uređeni delovi stana, a uglavnom preovlađuju pastelne boje i elegantni ukrasi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading