Tamara Selimović i Emir Habibović postali RODITELJI: PORODILA se ZVEZDA GRANDA, a ime koje su dali bebi ODUŠEVILO je sve!

Autor:

Zabava

10.06.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Selimović se porodila i dobila ćerkicu!

Tamara Selimović i Emir Habibović postali RODITELJI: PORODILA se ZVEZDA GRANDA, a ime koje su dali bebi ODUŠEVILO je sve!

Foto: printscreen

Tamara Selimović se porodila i donela na svet donela devojčicu kojoj su srećni roditelji dali ime Ariana, njen partner Emir Habibović van sebe od sreće.

Ponosi tata Emir iako je hteo nije uspeo zbog poslovnih obaveza da prisustvuje porođaju. Porđaj je protekao besprekorno, a mala naslednica je dobila najviše ocene, dok se mama oseća odlično. Porođaj je protekao u najboljem redu, ali pevač, iako planirao, nije mogao da prisustvuje porođaju jer je imao tezgu u Beču. 

- Još jedan najsrećniji dan u mom životu. Moja ljubav Tamara mi je podarila najlepši poklon. Biti roditelj je nešto najvrednije. Ponosni smo i blagosloveni. Nažalost, ja sam u inostranstvu zbog posla, ali sam u svakom trenutku srcem i dušom bio uz moju suprugu i našu bebu - rekao je Emir, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading