Zorica Brunclik progovorila o kilogramima, pa otkrila jedan DETALJ: Toliko sam bila ŽELJNA HRANE, želela sam da UŽIVAM u svakom trenutku!

Autor:

Zabava

10.06.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik progovorila o rođendanu, pa se dotakla kilaže!

Zorica Brunclik progovorila o kilogramima, pa otkrila jedan DETALJ: Toliko sam bila ŽELJNA HRANE, želela sam da UŽIVAM u svakom trenutku!

Foto: Republika.rs

Zorica Brunclik progovorila o svom rođendanu koji će proslaviti krajem juna, kao i šta će joj suprug Kemiš pokloniti, pa se dotakla kilograma, naglašavajući da je nakon što je preležala koronu bila željna hrane.

- On to krije kao zmija noge, ali to je nebitno u ovim godinama jer sve što sam materijalno želela dobila, a nešto drugo to se sprema za njegov rođendan i nakon turneje koja nas čeka čitavog leta - objašnjava Zorica Brunclik.

Pa je na konstataciju da je smršala, ostala u šoku jer o tome nije ni razmišljala

- Sada nisam na dijeti pošto smo početkom godine preležali koronu onda sebi nisam mogla taj luksuz da dogodim. Odejednom je preko noći nestala korona i sve je bilo dozvoljeno onda sam toliko bila srećna i želela sam da uživam u svakom trenutku, a ne da se mučim. Preko noći sam bila željna hrane - rekla je ona, prenosi Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading