POZNATA JOVIĆEVA SUDBINA: Real doneo odluku o novom napadaču!

Autor:

Sport

10.06.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani su sezonu završili kao osvajači Lige šampiona i šampioni Španije, a Luka nije dobijao puno prilike pored Karima Benzeme, koji je odigrao najbolju sezonu u karijeri sa 44 gola na 46 utakmica.

POZNATA JOVIĆEVA SUDBINA: Real doneo odluku o novom napadaču!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Fudbaleri Real Madrida odmaraju od uspešne sezone u kojoj su po 14. put u klupskoj istoriji osvojili Ligu šampiona, a posle godinu dana pauze vratili su zvanje šampiona Španije na stadion "Santjago Bernabeu".

Može se reći da je "kraljevski klub" doživeo jedini poraz van terena jer nije uspeo da potpiše ugovor sa Kilijanom Mbapeom kao slobodnim igračem, jer je Francuz iznenada dogovorio novu, trogodišnju saradnju sa Pari Sen Žermenom. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ostaje u Pari Sen Žermenu do 2025. godine - Klijan Mbape

Posle "ispale" krilnog napadača, "Los Blankosi" su prema informacijama radio-stanice Kadena Kope doneli odluku oko angažovanja novog špica.

Naime, trener Karlo Anćeloti zadovoljan je trenutnim ofanzivnim delom tima i odbio je dovođenje novog špica, a sada se postavlja pitanje šta to znači za našeg Luku Jovića?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Doneo konačnu odluku - Karlo Anćeloti

I pored toga što konkurencije neće doći u prestonicu Španije, reprezentativac Srbije zajedno sa Marijanom Dijazom ima dozvolu za odlazak sa Pirineja.

Italijanski stručnjak veruje u Karima Benzemu, strelca 44 gola u 46 utakmica koji je sa ovim učinkom imao najbolju sezonu u karijeri i prvi je kandidat za osvajanje Zlatne lopte.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Završio svoje u Madridu - Luka Jović

Tu su još Vinisijus Žunior, najbolji mladi fudbaler Lige šampiona, sa učinkom od 22 gola i 20 asistencije u 52 meča u svim takmičenja. 

Blistali su Rodrigo (49 utakmica - devet golova i 10 asistencija) i Marko Asensio (42 utakmice - 12 golova i dve asistencije).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dominirao - Karim Benzema

Pored kvarteta, popularni "Don Karlo" veruje i u "povratak" Edena Azara, koji je na leto 2019. došao iz Čelsija, ali je do sada na 66 nastupa upisao samo šest pogodaka.

Uz sve nabrojane, minutaži se nada i Huanmi Latasa (21), španski napadač Real Madrida Kastilje, strelac 13 golova u B timu na 31 utakmici pod komandom trenera Raula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading