Zamena za Erakovića: Štoper kog je hteo Real Madrid uz Dragovića!

Autor:

Sport

05.06.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Čupa biče najtraženiji fudbaler Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, a najveće interesovanje pokazao je Dinamo iz Moskve.

Zamena za Erakovića: Štoper kog je hteo Real Madrid uz Dragovića!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Štoper Crvene zvezde i novopečeni reprezentativac Srbije Strahinja Eraković (21) možda je najveći dobitak trenera Dejana Stankovića.

Talentovani defanzivac je u sezoni 2019/20 odigrao 19 utakmica i polako se probijao među startere, a u nedavno završenoj činio je savršeni tandem sa Aleksandrom Dragovićem.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Popularni Čupa odigrao je 41 utakmicu svim takmičenjima, pa zato i ne čudi što će biti najtraženiji fudbaler crveno-belih u letnjem prelaznom roku.

Najveće interesovanje dolazi iz ruskog Dinama, a sportski direktor Moskovljana je Željko Buvač, čovek rodom iz Prijedora, inače bivši pomoćnik Jirgena Klopa u Majncu, Borusiji Dortmund i Liverpulu.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković u duelu sa Rikardom Gomešom

Ukoliko Erak napusti Marakanu, vlasnik duple krune u srpskom fudbalu ima spremnu zamenu i to u svojim redovima.

U pitanju je Stefan Leković (18) koji je potpisao novi ugovor do 2026. godine, a mnogi ga smatraju za najveći projekat kluba. 

Republika

Foto: Starsport

Stefan Leković

Zvezdan Terzić, generalni direktor nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona rekao je da od prodaje mladog centralnog beka očekuje najmanje 15.000.000 evra što bi bila rekordna zarada. 

Koliko je Stefan Leković dobar možda i najbolje pokazuje što je nedavno i Real Madrid poslao svoje skaute u Beograd kako bi videli lično momka koji je ove sezone u dresu Grafičara i omladincima Crvene zvezde odigrao 30 utakmica uz dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading