Madriđani pomeraju granice: Real spremio 450.000.000 evra za pojačanja!

Autor:

Sport

04.06.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski klub" kao aktuelni šampion Španije i Evrope sigurno želi da ponovi nedavno završenu sezonu, a prva misija je da odradi odličan letnji prelazni rok.

Madriđani pomeraju granice: Real spremio 450.000.000 evra za pojačanja!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida pod komandom trenera Karla Anćelotija imali su nestvarnu sezonu. Marselo i saigrači posle godinu dana pauze ponovo su postali šampioni Španije, a uspeli su i da osvoje Ligu šampiona, 14. put u istoriji.

Jedini poraz koji je "kraljevski klub" doživeo je nedolazak Kilijana Mbapea, pošto je Francuz u poslednjem trenutku odbio da dođe na Pirineje kao slobodan igrač 1. jula, već je potpisao novi, trogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape sa dresom sa brojem 2025 koji simbolizuje do koje godine će najmanje ostati u Parizu

Ipak, na stadionu "Santjago Bernabeu" okrenuli su se ka budućnosti, a prema pisanju španskih medija, legendarni italijanski stručnjak za letnji prelazni rok imaće 450.000.000 evra za pojačanja!

Zna se i na koga će prvo biti potrošen novac, a to je Aurelijen Čuameni (22), defanzivni vezista Monaka za kojeg Real nudi 80.000.000 evra, ali klub iz Kneževine traži najmanje 100.000.000.

Podsetimo, Madriđani su već obezbedili prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku pošto je nemački štoper Antonio Ridiger (29) potpisao četvorgodišnji ugovor nakon mu je istekla saradnja sa Čelsijem.

"Kraljevski klub" zvanično će 1. jula zbog kraja ugovora napustiti Marselo, Isko i Geret Bejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading