PREOKRET: Francuz IPAK u Real Madridu!

Autor:

Sport

24.05.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski klub" završio prvo pojačanje za novu sezonu!

PREOKRET: Francuz IPAK u Real Madridu!

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid doživeo je veliki krah pred letnji prelazni rok pošto je već viđeni dolazak Kilijana Mbapea kao slobodnog igrača propao pošto je krilni napadač produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom na još tri godine.

Ipak, jedan Francuz će ipak u julu doći na stadion "Santjago Bernabeu", a u pitanju je Orelijen Čuameni (22).

 

 

Kako prenosi Radio Monte Karlo, defanzivni vezista izabrao je odlazak u redove novog šampiona Španije pre Liverpula, a Monako će zaraditi 80.00.000 evra plus bonuse.

Prema informacijama medija sa Pirineja, zanimljivo da je "kraljevski klub" želeo da posao reši pre finala Lige šampiona protiv "redsa", a sve predstavljaju kao psihološki potez Florentina Pereza, prvog čoveka kluba iz prestonice Španije.

Orelijen Čuameni je dete Bordoa (37 utakmica - jedan gol), a u januaru 2020. godine došao je u Kneževinu i upisao je 95 nastupa uz osam pogodaka.

Vezista je prošao sve mlađe kategorije "trikolora", a za A selekciju "galskih petlova" debitovao je prošle godine i do sada je odigrao osam utakmica uz jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading