S KONJA NA MAGARCA: Jović napušta Real, ali OSTAJE u Madridu!

Autor:

Sport

30.05.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka pred velikom odlukom u letnjem prelaznom roku!

S KONJA NA MAGARCA: Jović napušta Real, ali OSTAJE u Madridu!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Fudbaleri Real Madrida nedavno su po 14. put osvojili Ligu šampiona pobedom nad Liverpulom (1:0), a deo šampionske generacije je reprezentativac Srbije Luka Jović.

Iako je odigrao samo 113 minuta, odnosno tri utakmice, bivši napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta iz Frankfruta okotio se medaljom prvaka Evrope, a prethodno je postao i šampion Španije sa "kraljevskim klubom".

Ipak, lepo je osvajati trofeje, ali je realnost drugačija pošto je Luka ove sezone upisao 19 nastupa u svim takmičenjima uz jedan pogodak i tri asistencije.

Prema dostupnim informacijama, za Jovića se interesuju Inter i Milan, ali španski mediji donose vest da je Real dao predlog Srbinu da ostane u Madridu!

Tačnije, član našeg nacionalnog tima bi otišao u predgrađe, na jednogodišnju pozajmicu u Hetefe, gde bi ga sačekali saigrači iz redova "orlova", Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Hetafea i Real Madrida

"Plavi" su pod vođstvom trenera Kikea Sančesa Floresa lako obezbedili opstanak, bili su 15. na tabeli Primere sa 39 bodova, a navijači veruju da bi naredne sezone mogao da se napadne plasman u neko od evropskih takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading