Poznati glumac doživeo ZLOSTAVLJANJE! Imao je samo 18 godina kada ga je onesešćenog SILOVAO muškarac!

Autor:

Zabava

05.06.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Metju Mekohani priznao da ga je silovao muiškarac.

Poznati glumac doživeo ZLOSTAVLJANJE! Imao je samo 18 godina kada ga je onesešćenog SILOVAO muškarac!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Metju Mekonahi je nedavno izdao svoje memoare u kojima je otkrio detalje iz svog privatnog života koji su mnoge šokirali.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Metju Mekonahi

Pored toga što je otkrio da mu je otac preminuo tokom vođenja ljubavi sa majkom, priznao je i da je bio žrtva zlostavljanja.

- Ucenjen sam prvi put kad sam vodio ljubav, sa 15 godina. Bio sam uveren da ću završiti u paklu zbog toga što sam to uradio pre braka - napisao je Metju, koji je dodao i da ga je napao muškarac kada je imao 18 godina i “dok je onesvešćen ležao u zadnjem delu kombija”. Ali je istakao da se zbog toga nikada nije osetio kao žrtva.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Metju Mekonahi izdao memoare

– Nikada se nisam osetio žrtvom. Imam veliki broj dokaza da se svet ujedinio da me usreći - rekao je on, a preneo je Variety.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Metju Mekonahi zlostavljan

Glumac je nedavno u jednom od gostovanja otkrio da osam godina nije pričao sa majkom jer je bez njegovog znanja komunicirala sa novinarima, iako joj je rekao da to ne radi, kako kaže to je bilo nemoguće jer je bila opterećena njegovom slavom.

– Dešavalo se da razgovaram s njom i da posle nekoliko dana završimo u novinama. Rekao sam joj da ne govori to, da treba da ostane između nas. Postala je druga osoba, ali niko nije savršen. Oprostio sam joj, nije ona kriva. Samo sam morao da postavim neke granice i to je trajalo tih osam napornih godina, a sada je naš odnos mnogo bolji - zaključio je glumac u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading