Jeleni Bačić Alimpić umalo PREMINUO SIN! Preživeli horor: Njega su REANIMIRALI, mene sekli NAŽIVO!

Autor:

Zabava

05.06.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Jelena Bačić Alimpić doživela je traumu za ceo život.

Jeleni Bačić Alimpić umalo PREMINUO SIN! Preživeli horor: Njega su REANIMIRALI, mene sekli NAŽIVO!

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić odlučila je da svoj život posveti pisanju romana i povuče se sa televizijskih ekrana na kojima je godinama bila jedno od najpoznatijih i naprepoznatljivijih lica.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić

Ona je često govorila o tome koliko joj je suprug velika podržka, kao i kako je njihova ljubav počela, te neretko ističe koliko je vezana za svoju decu.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić o deci

Jelena je otkrila i da je imala težak porođaj, te da joj je sin umalo preminuo.

- Ponosna sam na svoje dvoje dece, za svaku majku je rođenje njene dece nešto najlepše u životu. Njihov dolazak na svet bio je dramatičan, pomalo užasan, kao i sve u mom životu. Ništa kod mene nije normalno, pa ni to. Imala sam jako tešku trudnoću s Markom, te je on rođen sa Apgar skorom jedan kroz jedan, a to znači da nije disao, da su ga reanimirali, mene su naživo isekli celu, davana nam je indukcija na nestručan način, ja mogu samo bogu i doktorkama Gordani i Radojki da zahvalim što smo danas živi - rekla je ona, i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić o teškom porođaju

- Njima ću biti zahvalna dokle god sam živa. Tri dana se nije znalo hoće li Marko preživeti, bio je u inkubatoru, ali eto, kažem, bogu hvala. Danas je on, što se kaže, zdrava oženjena momčina! Dunja je poranila dve nedelje, pa se skoro rodila u kolima. Porađala sam se na parkingu, tako da, šta da kažem, sem da kod mene nikad ništa nije normalno - iskrena je spisateljica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading