Šakirin otac sav u MODRICAMA i u LOŠEM stanju! Vest o razvodu pevačice i Pikea ga DOTUKLA, hitno prevezen u bolnicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pevačice Šakire hitno je hospitalizivan.

Šakirin otac sav u MODRICAMA i u LOŠEM stanju! Vest o razvodu pevačice i Pikea ga DOTUKLA, hitno prevezen u bolnicu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter

Pevačica Šakira otkrila je da je njen otac, koji je inače bolestan i star, završio u bolnici nakon što je teško podneo vest o njenom razvodu sa fudbalerom Žeradom Pikeom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šakira se oglasila

Kako je po svim medijima objavljeno da je pevačica završila na bolničkom lečenju, te se svuda pojavila fotografija iz ambulantnih kola, Šakira se oglasila na društvenim mrežama i objasnila da je zapravo bila u kolima sa svojim 90-godišnjim ocem Vilijamom Mebarkom Čadidom koji je pao.

 

 

Ona je u subotu objavila fotografiju kako ljubi svog oca čije je lice povređeno i u modricama, a njena izjava je potresla mnoge.

- Dobijam mnogo poruka ljudi koji su zabrinuti jer sam viđena u kolima Hitne pomoći u Barseloni. Želim da vas obavestim da je to fotografija od prošlog vikenda kada je moj otac pao, pa sam ga otpratila do bolnice gde se sada oporavlja. Molim vas, poželite mu sve najbolje i hvala vam svima na podršci i ljubavi koju uvek dajete.

Republika

Foto: Instagram.com

Šakira i Pike

Fanovi su reagovali zabrinuto i poželeli sve najbolje Šakirinom ocu, a komentari ''ovde smo za tebe'', kao i ''mnogo nam je žao, nadamo se da će sve biti dobro'' su se samo nizali.

Šakirino obaveštenje o očevom zdravstvenom stanju se pojavilo samo nekoliko sati nakon što se pojavila vest o krahu njenog i Pikeovog braka.

Republika

Foto: Instagram.com

Šakira i Pike se razvode

Podsetimo, par se upoznao 2010. godine na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Africi, kada je Šakira snimala zvaničnu pesmu prvenstva ''Vaka, Vaka''. Zajedno imaju dva sina, Milana i Sašu. Par je potvrdio spekulacije o razvodu i zamolio za privatnost zbog dobrobiti dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading