Nadal "šokirao" strica!

Autor:

Sport

10.06.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljen je njegovim dostignućima u 2022. godini.

Nadal "šokirao" strica!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, izrazio je svoje oduševljenje podvizima "bika sa Majorke".

Trener Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima je otkrio detalje razgovora sa Rafom tokom minulog Australijan Opena koji je osvojio uprkos činjenici da je "jedva hodao".

Tokom Australijan opena smo se čuli, rekao mi je da ne može da se pomeri. Ali, posle dva intenzivna meča, podigao je formu. On je sposoban da nadmaši samog sebe - kazao je Nadal, a potom je izneo očekivanja pred Grend slem na londonskoj travi.

- I dalje je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Vimbldona. Tamo je igrao pet finala zaredom (2006-2011; 2009. preskočio prim. aut) - istakao je Toni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Toni uveren da Rafa može do 23. "slema" već u julu

Toni se osvrnuo na sve podvige svog sestrića opisavši ih "nezamislivim".

- Nikad nisam zamišljao da će moj sestrić osvojiti sve što je osvojio. Iznenađen sam onim što Rafa radi, uz bol koji ima, više razmišlja o lopti, nego o svom stopalu. Na drugi Grend slemovima je igrao sa umrtvljenim stopalom. Na Vimbldonu protiv Federera 2008. U Monte Karlu 2019. posle poraza od Fonjinija mi je rekao da ne može više da izdrži, da mu je potrebna pauza i da ne ide na Rolan Garos. Rekao mi je da je umoran od bolova - podvukao je Toni Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading