Veleobrt pred Vimbldon: Đoković STIŽE Nadala do kraja godine, a RUŠI ga posle Australijan Opena?

Autor:

Sport

09.06.2022

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas buran nastavak teniske sezone.

Veleobrt pred Vimbldon: Đoković STIŽE Nadala do kraja godine, a RUŠI ga posle Australijan Opena?

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković na katastrofalan način je počeo 2022. godinu, ali kladionice najavljuju preokret. Noletovi navijači do sada nisu imali preterano razloga za slavlje, osim titule u Rimu, a "bukmejkeri" očekuju da Srbin osvoji preostala dva Grend slema - Vimbldon i US Open.

Na taj način, Đoković bi se ponovo izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju "slemova" (22), a anulirao bi perfektan učinak Španca ove godine, koji se već radovao u Melburnu i Parizu.

Kvota da će Novak odbraniti trofej u Londonu iznosi tek 1,85 i on se smatra apsolutnim favoritom! Slede asovi sa Pirineja, Alkaras i Nadal, ali sa drastično manjim izgledima za trijumf. Kvota na vunderkinda iz Španije je oko 7, dok je na "bika sa Majorke" između 7,5 i 8.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Alkaras

Iako je Otvoreno prvenstvo Amerike sada daleko, ohrabrujuće je da kladionice veruju Đokoviću. Slavlje srpskog igrača "plaća" duplo, na Danila Medvedeva je oko 3,50, dok je na ostale tenisere preko 7...

U slučaju da Đoković opravda očekivanja i 2022. godinu završi sa 22 Grend slema u svojim vitrinama, lako bi moglo da se dogodi da izbije na čelo večne liste posle narednog Australijan opena. Srbin trenutno ima zabranu ulaska na najmanji kontinent, ali s obzirom da je korona kriza prošlost, za očekivati je da mu bude dopušten nastup na Ozi Openu 2023. godine. A, kada zaigra u Australiji, Nole je uvek favorit!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading