Rafa blefira? Amerikanac otvorio karte o Nadalu!

Autor:

Sport

05.06.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se o gorućoj temi.

Rafa blefira? Amerikanac otvorio karte o Nadalu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Amerikanac Džon Mekinro javno se zapitao zbog čega Španac Rafael Nadal ne bi igrao posle Rolan Garosa.

Mediji na Pirinejima spekulišu da će Rafa uzeti dužu pauzu nakon osvojenog Otvorenog prvenstva Francuske, a legendarni Amerikanac je izrazio sumnju u to.

Ne znam je li to istina, ali zvuči uverljivo da bi to mogao da bude poslednji meč. Pričao je o tome da možda neće igrati na Vimbldonu. Zašto ne bi igrao Vimbldon ako je već osvojio Australijan open i moguće Pariz? Išao bi onda na grend slem, zar ne? Videćemo - reči su Mekinroa, koji je još dodao:

- Nikada se više neće dogoditi u našem sportu da neki teniser ili teniserka osvoje neki slem toliko puta. Uživajmo dok možemo, jer Rafa daje naznake da možda više neće igrati.

Republika

Foto: Twitter.com/printscreenEurosport

Mekinro i Vilander

Podsetimo, Nadal je došao do rekordnog 14. pehara na pariskoj šljaci, trijumfom nad Norvežaninom Kasperom Rudom, uprkos velikim mukama sa povređenim stopalom, zbog čega mu je, po nekima, ugrožen i nastavak karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Istina

05.06.2022 18:03

Doping

Odgovori 15 1