Vojaž progovorio o vezi sa Elenom Kitić: A, ovo je otkrio o Anastasiji Ražnatović! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

05.06.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž je pred kamerama Republika TV-a odgovorio da li je pevačica Elena Kitić ostavila dečka baš zbog njega!

Vojaž progovorio o vezi sa Elenom Kitić: A, ovo je otkrio o Anastasiji Ražnatović! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/M.P./Instagram

Vojaž i Elena Kitić

Mladi muzičar Mihajlo Veruović Vojaž pojavio se za vikend na jednom prestoničkom događaju, a za Republiku TV je ispričao da Anastasiju Ražnatović smatra kraljicom i velikim prijateljem. On se u okviru projekta WTF open air radija, s kojim ima odličnu saradnju, pojavio u jednom šoping-centru da bi se slikao i fotografisao s fanovima, pa je otkrio i da mu nije poznato to da je Elena Kitić, navodno, zbog njega raskinula vezu s Franom Pujasom.

- Generalno ne volim da koristim društvene mreže i pojavljujem se previše u javnosti mimo koncerata i rada u studiju, ali s ovim ljudima iz WTF radija imam prelepu saradnju. Zajedno smo u poslu otkad sam počeo, a i oni su jedini sposobni da urade posao u tom smeru u kom bi mi se svidelo i u kom bih ja želeo. Na mojoj rajder-listi uvek se nalazi samo voda - počeo je Vojaž, a na pitanje u kakvom je odnosu s Anastasijom Ražnatović ispričao je samo da ima reči hvale:

Republika

Foto: Republika.rs

Vojaž se družio sa fanovima

 

- Anastasija je velika kraljica i veliki prijatelj. S tom devojkom sam stvarno u super odnosu i ona je jedna od retkih devojaka koja je normalna i prizemna.

Inače, kako mediji pišu, Elena Kitić i Fran Pujas su raskinuli, navodno, zbog njenog prisnog odnosa sa ni manje ni više nego Vojažom.

Foto: printscreen/youtube.com

Elena Kitić navodno ostavila dečka zbog Vojaža

 

- Elena i Vojaž su postali nerazdvojni tokom Franovog boravka u "Zadruzi". Sve je počelo kao poslovan odnos, snimaju pesmu, spot, a onda su se kasnije pojavile varnice, te je svima bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će ući u vezu. Kako je Elena tada bila u vezi s Franom, nije htela ništa da uradi dok on ne izađe iz rijalitija, htela je da raščisti prvo s njim, a onda uplovi u nešto više s Vojažom - rekao je izvor, dok se Mihajlo pravdao da to nije istina.

- Nije tačno da je Elena zbog mene raskinula s dečkom. Prvi put sada čujem za to od vas! Ne znam ništa o tome, ali svakako verujte da nemam nikakve veze s time - rekao je Vojaž kroz smeh.

 

Video intervju sa Vojažom pogledajte u video klipu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading