Prekršajne prijave za vinovnike tuče na Ledinama! Kubanski državljani privedeni zbog remećenja javnog reda i mira!

Autor:

Vesti

05.06.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija sa Novog Beograda podnela je prekršajne prijave protiv četiri kubanska državljanina zbog remećenja javnog reda i mira.

Prekršajne prijave za vinovnike tuče na Ledinama! Kubanski državljani privedeni zbog remećenja javnog reda i mira!

Foto: printscreen

Pijana žena gađala čašama goste na bazenu na Ledinama

Oni se sumnjiče da su 4. juna oko ponoći u jednom akva parku na Ledinama u akhoholisanom stanju svojim neprimerenim ponašanjem uznemiravali goste i maloletnu decu, provocirali ih, a sa trojicom muškaraca su se sukobili, gurali i tukli.

Policija je osumnjičene privela sudiji za prekršaje, nakon što je obavila konsultacije sa tužiocem koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, već prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

Podsetimo, na bazenu na Ledinama sinoć je došlo do tuče, kada su se sukobile dve grupe gostiju, navodi se uz snimak incidenta na Instagram profilu 192_rs.

Kako se navodi, grupa momaka je sedela na bazenu, kada im je prišla devojka koja je sedela sa tri momka i počela da ih, navodno, provocira i vređa, a dva momka koja su bila sa njom krenula su navodno međusobno da se ljube pred gostima, iako im je na lep način rečeno da to ne rade pred maloletnicima.

Tada je krenuo haos. Devojka je skinula gornji deo kupaćeg kostima i počela okupljene da gađa čašama, što se vidi i na video snimku sa Instagrama. Deo posetilaca zadobio je ozbiljne rasekotine, a niko od okupljenih nije mogao da smiri devojku.

Kako se vidi na snimku, treštanje muzike meša se sa vikom, uzvicima, zvukom polomljenog stakla, pa čak i smehom. U jednom trenutku neko je zgrabio lopatu, ali je brzo i vratio na mesto. Na kraju je reagovala policija, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading