HAOS NA LEDINAMA, DRUGI ČIN! Poznate sve okolnosti - ovako je došlo do incidenta koji je šokirao Srbiju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

05.06.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je na internetu obelodanjen šokantan snimak tuče na bazenu na Ledina, gotovo iz minuta u minut pojavljuju se nove informacije o ovom bizarnom incidentu.

HAOS NA LEDINAMA, DRUGI ČIN! Poznate sve okolnosti - ovako je došlo do incidenta koji je šokirao Srbiju! (VIDEO)

Foto: printscreen

Instagram profil "192" koji je prvi objavio snimak tuče u bazenu na Ledina, o čemu je Republika već pisala, otkrio je i nove detalje kako je došlo do incidenta koji je Srbiju ostavio bez teksta.

Kako se navodi, izvor dobro upoznat sa događajem tvrdi da je glavna akterka snimka koja je skinula kupaći nakon čega je nastao haos, je transrodna osoba koja je na bazenu bila sa osam momaka homoseksualne orijentacije.

Nakon što su razmenjivali nežnosti pred maloletnom decom usledio je opšti haos zbog koga je na kraju morala da interveniše i policija.

- Nekoliko momaka prišlo je da ih opomene da to ne rade, jer to krši tradicionalne vrednosti našeg naroda, a osoba sa snimka koja je gađala prisutne čašama počela je da provocira i da nudi seksualne usluge za 50 evra, a potom je počela da divlja. Okupljeni gosti i zaposleni pokušali su da zaustave razjarenu osobu, a pri tome je jedan od gostiju zadobio potres mozga, pao je na stomak i izgubio svest. Ta osoba nastavila je da pljuje spasioce na bazenu i da preti da će ih zaraziti sidom. Bila je sva krvava i počela je da pljuje ljude, ali i pripadnike MUP-a koji su došli na lice mesta - navodi se u postu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading