Sandra Rešić bila neprepoznatljiva sa 92 kilograma, svi je OSUĐIVALI- tako lep glas, a JEZIVO IZGLEDAŠ, a evo na koji način je izgubila skoro 50 kilograma!

Autor:

Zadruga

08.06.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sandra Rešić uz pomoć autofagije smršala skoro 50 kilograma!

Sandra Rešić bila neprepoznatljiva sa 92 kilograma, svi je OSUĐIVALI- tako lep glas, a JEZIVO IZGLEDAŠ, a evo na koji način je izgubila skoro 50 kilograma!

Foto: Youtube printscreen

Sandra Rešić danas izgleda fantastično, ali nije uvek tako izgledala. Pevačica je imala pre sedam godina čak 92 kilograma, ali je uspela da skine fantastičnih 44, ona ni u Zadruzi ne prekida dijetu, a spomenula je da tamo koristi autofagiju, uz pomoć koje je smršala još 5 kilograma. 

Ona jede samo šest sati dnevno, a ostalih 18 gladuje!

- Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne - kao na to da malo jedem - kaže Sandra i otkriva kako izgleda njen jelovnik u "Zadruzi".

Foto: Youtube printscreen

Sandre Rešić pre 7 godina

 

- Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme. Ko želi vitku liniju, neka dođe jedan dan u "Zadrugu".

Rešićeva kaže da trenutno ima manje kilograma nego ikada:

- Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu to da proverim, ali bih rekla da je toliko, pošto sam iz prošle sezone izašla sa 53. Najdeblja sam bila pre sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sećam se da mi je jedan čovek rekao: "Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?" Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vežbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma.

Foto: Youtube printscreen

Sandre Rešić nekada

 

Na pitanje da li joj nešto od hrane nedostaje pevačica odgovorila je:

- Keks i mleko! To baš volim da jedem. Fale mi i gazirana pića, ali mnogo goje, pa ih izbegavam. Nekad sam pila po dva-tri litra dnevno! Sećam se da mi je mama govorila da ću uništiti jetru ako ne smanjim. I sad poželim da zgrešim, ali se borim sama sa sobom i uspem da odolim, piše Informer.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading