U DOMU TRUDNE Viki Mitrović ŠOK I NEVERICA! Baba zadrugarke osula PALJBU po unuci: OSRAMOTILA NAS JE, sve najgore je pokazala, UKANALILA SE!

Autor:

Zadruga

07.06.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Baba Viki Mitrović razočarana trudnoćom svoje unuke osula paljbu!

U DOMU TRUDNE Viki Mitrović ŠOK I NEVERICA! Baba zadrugarke osula PALJBU po unuci: OSRAMOTILA NAS JE, sve najgore je pokazala, UKANALILA SE!

Foto: printscreen/TVPink

Sinoćno veče u Zadruzi je proteklo prilično haotično, pored brutalnih tuča koje su obeležile noć, obeležila je i trudnoća Viktorije Mitrović.

Naime, Viki je odradila test koji je potvrdio trudnoću, te su ona i Marko Osmakčić ušli u žestok okršaj, komentarišući da li će zadržati bebu ili ne, nakon svega je i Miki dolio ulje na vatru svojim komentarima, da je ona sama priznala šta je i čime se bavi, te da ona nije za majku, a da je Osmakčić želeo sa njom samo iskjlučivo intimne odnose.

Sada se za naš portal oglasila Viktorijina baba, koja ostala šokirana dešavanjima od sinoć, te smatra da ih je sada skroz ukanalila i osramotila:

Ja vas stvarno poštujem više od svih ostalih novina, ali ja niti pratim šta se dešava, i za sinoć sam jutros saznala slučajno i stvarno ne znam šta bih rekla, jako smo razočarani, osramoćeni, sve najgore je pokazala, toliko ukanalila sebe da je neverovatno, pored sebe i dete i nas - izjavila je vidno izrevoltirana baka Vitkorije Mitrović.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading