Sandra Čaprić SMOTALA Frana Pujasa, PAO SOČAN POLJUBAC: Pevačica priznala sve o vezi sa Eleninim bivšim, pojavio si snimak sa bazena - SVE JE JASNO! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

04.06.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić se oglasila za portal Republika.rs i otkrila sve o novoj vezi sa Franom Pujasom.

Sandra Čaprić SMOTALA Frana Pujasa, PAO SOČAN POLJUBAC: Pevačica priznala sve o vezi sa Eleninim bivšim, pojavio si snimak sa bazena - SVE JE JASNO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, RED TV printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić uspela je da smota bivšeg cimera iz rijalitija ,,Zadruga 5" Frana Pujasa. Naime, poznato je da je pre samo nekoliko dana Fran potvrdio da više nije u vezi sa pevačicom Elenom Kitić, nakon čega mu je pošlo za rukom da zavede Čaprićevu. 

 

 

Na Instagram profilu pojavio se snimak prvog poljupca, koji je šokirao sve!

Naime, sve se odigralo na bazenu, Sandra i Fran uživali su u čarima leta, a onda je u jednom trenutku pevačica prišla bivšeg zadrugaru iznad glave, saginje se i tu je pao famozni poljubac. 

 

 

Portal Republika.rs pozvao je Sandru za komentar, kako bi utvrdili da li je Fran zaista slab na pevačice i da li su njih dvoje započeli romansu. 

- Nije, kakav poljubac, odakle ti to? Bili smo samo zajedno na bazenu, znaš da smo Fran i ja bili super i u Zadruzi - tvrdi Sandra i dodaje na temu poljupca:

- To je bio poljubac u obraz, ništa drugo. Mi smo samo prijatelji - govori Čaprićeva za Republika.rs, kroz osmeh, a onda nam je priznala da su ipak zajedno.

- Šalim se, zajedno smo. Uživamo, sad moram da žurim!

 

Podsetimo, Sandra je pre nekoliko dana napravila glamuroznu promociju albuma i rođendana, a tom prilikom nam je otkrila da je dobila skupoceni automobil, ali od misterioznog moćnika. Sandra je sa ponosom predstavila album prvenac, za koji je odvojila kako dosta novca, tako i rada i truda, što joj se definitivno i isplatilo, budući da već sada pretenduje da pesme budu veliki hitovi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading