"Budio sam se usred noći i gledao da li diše..." Karić plakao kao kiša zbog pokojne Dijane, pa otkrio šta mu je rekla u SNU! Potresni detalje će vas rasplakati!

Autor:

Zadruga

04.06.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić grcao u suzama tokom emisije, izneo detalje veze sa preminulom misicom Dijanom Milojković.

"Budio sam se usred noći i gledao da li diše..." Karić plakao kao kiša zbog pokojne Dijane, pa otkrio šta mu je rekla u SNU! Potresni detalje će vas rasplakati!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rijaliti zvezda Stefan Karić u ovonedeljnoj emisiji ,,Premijera vikend specijal" otvorio je dušu o njegovom životu. Naime, Stefan je u svojoj ispovesti prolio gorke suze, zbog bivše devojke, koja je preminula od posledice raka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Karić Premijera

 

Poznato je da je u pitanju naša jedna od najpoznatijih misica Dijana Milojković. Dijana i Stefan imali su idiličnu vezu, koja je trajala godinama. Sve vreme je bio uz nju, čak i u najtežim trenucima, kada je htela da odustane, Karić joj je bio velika podrška.

Republika

Foto: instagram.com/stefankaric

Dijana Milojković i Stefan Karić veza

 

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je - govorio je Stefan kroz suze i dodao:

- Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš".

Republika

Foto: Instagram.com

Dijana Milojković i Stefan Karić

 

- Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom peva "Da se opet rodim" dok mu ona sedi u krilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading