TUGA U DOMU ZADRUGARA! Necina majka neutešna, oglasila se potresnom porukom: Tugo moja, srećo moja, majku srce boli! (VIDEO)

Autor: Milica Cvetković, Vladan Mišić

Zadruga

04.06.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan u porodici bivšeg zadrugara.

TUGA U DOMU ZADRUGARA! Necina majka neutešna, oglasila se potresnom porukom: Tugo moja, srećo moja, majku srce boli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Lazić Neca

Nenad Lazić Neca, intrigirao je javnost dok je bio u rijalitiju, a poseban šok je nastao kada je ispričao tešku životnu priču svoje porodice.

Bivši zadrugar ima brata blizanca Predraga Pecu Lazića, a pet godina pre nego što su oni došli na svet, desila se tragedija.

Njihov brat je preminuo nakon što je par dana bio u komi, a o ovoj temi je prošle godine  govorila Julijana i to pred Necin ulazak u rijaliti "Zadruga 4":

- Da tako je, ja sam pre Nece i Pece, imala sina iz prvog braka koji se zvao Danijel, bio je zdravo i veselo dete, išao je u školu i onda sam ga izgubila u trenu kao čaša kad padne, u sekundi ga samo više nije bilo. Doktori nisu mogli da utvrde uzrok zbog čega je preminuo.. Meni je ovo mnogo teško da pričam bio je šok za sve za školu, za okolinu, za moje prijatelje.. Nisam bila pri sebi.. Izgubila sam sina u sekundi, nisam mogla da se oporavim jako dugo, pomagala mi je rodbina da ne podignem ruku na sebe. Tada sam imala 27 godina, a moje pokojno dete je bilo treći razred, imalo je 10 godina... On je samo iznenada pao u komšijskom dvorištu, prebačen je direktno za Beograd. Tada sam rekla sama sebi da se nikada više u životu neću nazvati majkom. . Bila sam van sebe, kad majka izgubi dete to ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Zaklela sam se da neću više biti majka, ali čovek je jači od kamena.

Foto: Instagram/iampecaa

Julijana je rodila blizance, Nenada Necu i Predraga Pecu Lazića

 

Za majku Nenada Lazića Nece, Julijanu, danas je posebno težak dan, kada se rodio Danijel.

 

- Sećanje na tebe anđelu moj, ne bledi. Godine prolaze, majku još srce boli... Danas si se rodio, bila sam srećna. A u desetoj godini mamu si napustio, anđele moj. Anđeli te čuvaju, verujem u to... Mama te ne zaboravlja. Tugo moja....srećo moja i nesrećo moja - napisala je Julijana na Fejsbuku, uz emotivni video-snimak.

Republika

Foto: Facebook

Nenad Lazić Neca, majka Julijana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading