Jovana Ljubisavljević se oglasila, Osman Karić ostao ZATEČEN zbog misicinog poteza: Poruka koju je poslala Stefanu će izmamiti SUZE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.06.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević oglasila se na Instagram profilu, a Osman Karić ostao je bez reči zbog njenog gesta!

Jovana Ljubisavljević se oglasila, Osman Karić ostao ZATEČEN zbog misicinog poteza: Poruka koju je poslala Stefanu će izmamiti SUZE! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Voditeljka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević odlučila je da iznenadi budućeg svekra Osmana Karića, te mu je za rođendan priredila poklon kom se nije nadao. Podsetimo, Osman je sa voljenom Kristinom Karić otputovao u Budimpeštu, gde su proveli nekoliko prelepih dana, a po povratku u Srbiju, sačekalo ga je iznenađenje od Ljubisavljevićeve. 

 

 

Na Instagram profilu, kako to inače i Osman voli, otkrio je pratiocima na koji način mu je Jovana čestitala rođendan, kao i šta mu je poklonila. U pitanju je bila slika, koja je urađena na platnu, što je Karića oduševilo, pa nije mogao da ne podeli ovo remek delo sa Instagram pratiocima. 

- Slika, poklon od snajke - napisao je Osman u opisu na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević Instagram Osman Karić

Nakon toga, Jovana je objavila fotografiju sa njenim voljenim Stefanom Karićem, koji se sada nalazi u rijalitiju ,,Zadruga" i bori se za njihovu budućnost. Stefan je tokom boravka u rijalitiju pokazao karakter i ostao je karakter skoro do samog kraja, što je Jovanu još više osnažilo u ljubavi prema njemu. 

Na Instagram profilu Jovana je podelila fotografiju sa Stefanom sa letovanja u Crnoj Gori, nakon što su izašli iz rijalitija ,,Zadruga 4", a komentari podrške su se samo nizali jedan za drugim. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mara

04.06.2022 16:18

Najbolje novine, svaka cast, profesionalnost na najvecem nivou