NEK IMA ODNOSE SA SVOJOM MAJKOM: Ljuba Pantović osula PALJBU po Caru: KLOŠAR, ŽENOMRZAC I KOLJAČ IZ CRIKVENICE, nije svestan šta ga čeka posle rijalitija!

Autor:

Zadruga

29.05.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović osula paljbu po Filipu Caru.

NEK IMA ODNOSE SA SVOJOM MAJKOM: Ljuba Pantović osula PALJBU po Caru: KLOŠAR, ŽENOMRZAC I KOLJAČ IZ CRIKVENICE, nije svestan šta ga čeka posle rijalitija!

Foto: instagram.com

Dalila i Filip su ovih dana prošli kroz pakao, od tuče, preko suza, iživljavanja, te svojom turbulentnom vezom svakodnevno izazivaju zgražavanja javnosti.

Naime, posle svih fizičkih obračuna Dalile i Filipa javila se Dalilina prijateljica Ljuba Pantović koja je osula paljbu po Filipu Caru, spremna da se suoči sa njim nakon završetka rijalitija.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Zadruga Official

Filip Car

 

- Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam videla! Da je onako vuče po podu - to je njegova bolest, a mirenje posle toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude videla video prikaz svoje "divne veze", pa da će se osvestiti nakon toga. To me podseća na stokholmski sindrom gde žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani - kaže Ljuba za Pink i dodaje:

- Međutim, sve je to njen izbor tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni “je*ao majku" zbog čestitke gde sam Dalili napisala da cu joj natrljati na nos i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je*e svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i koljača iz Crikvenice. Ako to nije rekao, onda povlacim reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
DADA

29.05.2022 15:29

Sta se bre ti javljas ista si ka ona odron. Ti ostavila dete od 16G tvoj jeb.c joj napravio dete.. daj boze da se izvuce i od tebe. T mozes sa dudlim i na straftu iste se nakaze. Car je andjeo u odnosu i na nju i tebe. Da nekom bosancu uradi sto caruu glavu bi joj otkinuo ko tebi daje prostora i slusa.

Odgovori 22 2
Miki

30.05.2022 13:15

Kako je sudbina ista uvek se nadju nemoralne da brane jedna drugu,

Milan

30.05.2022 13:30

Njoj je normalan odnos sa roditeljem.