MILANU MILOŠEVIĆU POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE nakon INCIDENTA sa Miljanom, POVREĐEN MU JE BUBREG: Voditelj sprema ŽESTOKE TUŽBE protiv Kulićeve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milan Milošević sprema tužbe protiv Kulićeve

MILANU MILOŠEVIĆU POGORŠANO ZDRAVSTVENO STANJE nakon INCIDENTA sa Miljanom, POVREĐEN MU JE BUBREG: Voditelj sprema ŽESTOKE TUŽBE protiv Kulićeve! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

Miljana Kulić je prethodne noći izgubila svaki kompas jer je izglasana za najomraženiju osobu u Zaduzi, a dodatno je dotuklo Zolino izlaganje, fizički nasrtala na Lazara Čolića Zolu, koga je Bebica posle toga izudarao bubicom ali i na voditelja Zadruge, Milana Miloševića koga je pogodila kamenom direktno u donji deo leđa i povredila mu bubreg.

Ona je Miloševića pogodila kamenom u donji deo leđa, a zadrugari i gledaoci su bili potpuno šokirani ovim što vide! Kako je pokušala da se opravda, iako za ovakve ispade zaista opravdanja više nema, Kulićeva je mislila da je umesto Milana Zola, te je njega htela da povredi (?!).

Milošević je nastavio vrlo proofesionalno da vodi emisiju, a samo je u svom stilu prokomentarisao da će podneti tužbu, te da nema razloga za dramu: 

Republika.rs

Milan Milošević

 

- Produkcija ovde drži budale. Podneću privatnu tužbu, ništa ne brinite, dobro je živim od Kulića i sudskih procesa sa njima - rekao je Milan, aludirajući na incidente iz prethodnih sezona koje je imao sa Miljanom i njenom majkom Marijom. 

Ubrzo nakon što je povredila voditelja, Miljana se vratila u Belu kuću u želji da se izvini, ali Milan nije prihvatio izvinjenje. 

- Je l' mogu da ti se izvinim Milane, molim te? Nije mi dobro, teško mi je - pravdala se kao i svaki put Kulićeva. 

- Pogodila si me u bubreg, a ja imam problema sa bubrezima. Ćutim i trpim i radim emisiju do 5 sati ujutru. Evo izvinila si se, nemoj da mi prilaziš, nemoj da me grliš, Miljana, skloni se od mene! - vikao je Milan dok je pokušavala da ga zagrli. 

Detaljnije možete pogledati na snimku ispod: 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Istina

24.05.2022 13:00

E moj Milane,kada Marija odigra kolce oko tebe sveces da zaboravis.