Marija ŠOKIRALA priznanjem pa obelodanila ISTINU o Miljaninom PSIHIČKOM stanju: Ljudi, ona nije za RIJALITI!

Autor:

Zadruga

21.05.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić priznala da se radovala kada je Miljana polomila nogu.

Marija ŠOKIRALA priznanjem pa obelodanila ISTINU o Miljaninom PSIHIČKOM stanju: Ljudi, ona nije za RIJALITI!

Foto: printscreen rtv pink, ATA Images

Marija i Miljana Kulić

Miljana Kulić otkad je ušla ponovo u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' stvara glavobolju i zadrugarima u Beloj kući, ali i majci Mariji Kulić koja priznaje da više ne zna kako da smiri Miljanu, kao i da je ona glavni krivac što su članovi porodice pod stresom i oboleli, prenosi Kurir.

- Tijana se polako oporavlja, sporo je to, sve je boli još uvek. Bila je na kontroli, lekari kažu da lečenje ide po planu. Ja nisam dobro, jako sam se razočarala u ovaj rijaliti, u Miljanu, u apsolutno sve. Ona mene nikada nije slušala, ne znam šta više da radim. Bila sam najveći protivnik da ona uđe u ovu sezonu rijalitija, verujte mi, ja jesam za rijaliti, ona nije. Znam svoje kvalitete, svesna sam šta mogu, a šta ne mogu. Ona ide tamo svake sezone da se sve više blamira.

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marija Kulić o Miljani

Marija kaže da je pokušala da je zaustavi da uđe u rijaliti, ali nije uspela u tome.

- Sve sam pokušala, ne vredi. Pa ja sam bila i kod njene doktorke, zamolila sam je da da napiše da Miljana nije psihički spremna da uđe u "Zadrugu" i da ne može da bude učesnik rijalitija. Šta meni preostaje, jedino da je zavežem za stolicu, a ni to ne mogu. Ona bi sa sve stolicom otišla. Bog neka mi oprosti, koliko mi je bilo teško što je boli i što je polomila nogu, toliko mi je blo drago jer sam verovala da će da odustane od "Zadruge" i da bude kući. Ona je meni taj dan, sa polomljenom nogom rekla: " Ma ja sam potpisala ugovor, ne dolazi u obzir da odustanem, moram da idem..."

E-Stock/Č.Vukojičić

Miljana Kulić

Miljanina majka otkriva da li bi se ponovo žrtvovala zarad ćerke i ušla u rijaliti.

- Ne mogu ja nju ni da smirim ni da zaustavim, vi znate da ona mene ništa ne sluša. Da uđem tamo, ja ću samo još više da se nerviram i sekiram. Dok sam bila sa njom, ona me ni tada nije slušala. Bila sam striktno protiv toga da ona uđe u rijaliti, ne znam ni zašto je više zovu. Iz sezone u sezonu ja se zgražavam njenim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! Čula sam da se već dogovara za sledeću sezonu. Ona je toliko odvojena od nas i od deteta. Željko je moja lutkica, čuvaću ga uvek. On mi je ulepšao život, jedino joj hvala na tome što mi je njega podarila, to je jedino dobro što je ona uradila.

Youtube printscreen

Marija o Miljani, Zoli i Bebici

Za sam kraj, Marija je prokomentarisala ono što je najviše boli, a to je odnos Miljane, Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice.

- Da vam kažem nešto iskreno, to me uopšte ne zanima. Da li će se pomiriti sa ovim, ni to me više ne zanima. Mislim da se neće pomiriti posle rijalitija i da od toga nema ništa jer je i on sam rekao da neće. Šta ja da vam komentarišem, neću njeno ponašanje da komentarišem. Ljudi, ona nije za rijaliti!

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ana

21.05.2022 17:01

Marija, mislim da vi lažete. Da li ste ikad zamolili vlasnike Pink tv da ne zovu Miljanu u rijaliti, da li stee ikad ztamolili produkciju da sa Miljanom ne potpišu ugovor o učešću u Zadruzi?Zašto niste dete dali Miljani da se brine o njemu, da mu kuha, pere, vodi u park na tobogan... Zašto joj šaljete odeću u rijaliti i šešire...? Zašto još nagovarate Bebicu da bude sa Miljanom a vidite da su oboje loši? I, puno još zašto! ? Zato ne pokušavajte da sebe opravdate Marija jer, ne možete se nikako opravvdati. Uradili ste sve zbog novca koji Miljana zaradi na svojoj sramoti.

Dejan

21.05.2022 17:02

Iskreno. Slažem se da Miljana nije za rijaliti.

Dr "Frojd"

21.05.2022 19:04

Oni vole njene pare koje im kcerka donosi boraveci u rijalitijima godinama. . U izjavu koju dala Marija mogu poverovati samo oni koji se zakopcavaju na ledjima. Zasto Marija nije odnela u Produkciju kcerkinu istoriju bolesti ? Zasto ona godinama cuva unuka ? Ko ima pravo na starateljstvo nad decakom: baka ili majka ? Itd.itd. To su pitanja koja traze odgovore , a koja neophodna za kcerkin ( ne)ulazak u Zadrugu.