IZBIO ŽESTOK HAOS U BELOJ KUĆI! Miljana Kulić kao RAZJARENA zver usred emisije kamenom POGODILA Milana MIloševića, ALARMANTNA SITUACIJA u Zadruzi (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana gađala Milana Miloševića usred emisije!

IZBIO ŽESTOK HAOS U BELOJ KUĆI! Miljana Kulić kao RAZJARENA zver usred emisije kamenom POGODILA Milana MIloševića, ALARMANTNA SITUACIJA u Zadruzi (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

U sinoćnoj emisiji, Miljana Kulić izglasana je za najzavidniju osobu u "Zadruzi 5", a onda je proglašena i za drugu najnečasniju osobu. Nakon toga, Zolino izlaganje ju je dotuklo pa je izašla iz Bele Kuće, a po povratku je uletela s kamenom i gađala i direktno pogodila voditelja.

Najpre je skočila Dalila Dragojević koja je sedela blizu vrata, a potom je reagovao i Filip Car koji se zapitao da ali je bezbedno.

Kulićeva je izašla u dvorište uzela kamen, stala na vrata gađala i pogodila Milana Miloševića koji je stajao pored šanka, koji nije znao šta ga je snašlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vlada

24.05.2022 07:44

Ona je potencijalni ubica. Stalno vrši razne vrste nasilja.

Vlado

24.05.2022 08:28

Miljana napoljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cana

24.05.2022 08:42

Miljana pod hitno napolje