Mensur u SUZAMA, IZGUBIO prijatelja! Ajdarpašić saznao da je ostao SAM: Kidam se i cepam, ŽAO MI JE!

Autor:

Zadruga

29.04.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić sinoć je doživeo potpuni krah.

Mensur u SUZAMA, IZGUBIO prijatelja! Ajdarpašić saznao da je ostao SAM: Kidam se i cepam, ŽAO MI JE!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su zadrugari gledali snimke, a u jednom je puštena Milica Veselinović koja plače bez suza, što je izazvalo opštu pometnju među zadrugarima koji su uputili niz uvreda na njen račun, dok su pokušavali da Mensura Ajdarpašića dozovu pameti. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensuru pušteni klipovi MIlice kako plače bez suza

Međutim, njega su najviše pogodile reči Stefana Karića koji je rekao da više neće biti uz njega i deo njegovog života.

- I grešio sam dosta kada su neke stvari u pitanju. Te su se odrekli, te nisu. Ovo se više neće dešavati. Pričam za snimak. Ja sam ovo ostavio iza sebe, meni je ovo samo probleme donelo. Ne znam svrhu i poentu učešća ovde, uopšte ne znam. Imam problem sa ljudima koji su mi bitni. Ja se nikada neću odreći tih ljudi ovde - rekao je Mensur, a Milan Milošević mu je objasnio da je ovo prvi put da se podrška umešala u neki odnos.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić o Milici Veselinović

- Ja sada kažem da organizuju advokate koji će da se pobrinu o nekim stavrima. Nisam ja zavistan ni od koga. Ja nisam ovde aludirao na vas, nego na neke stavri. Stefan isto prestao da priča sa mnom, svi ljudi, shvataš Milane. Zamerio sam Milicu što je polila Irmu. Ružno zvuči kada mi neko kaže da će da me najede i napije. Briga velika je u mojoj glavi. Loš je odnos mene i Milice, a to je zadnja svađa koja se desila između nas dvoje. Ja se nikada Stefanu nisam mešao, žao mi je za njega. Ja sam mu u kući bio. Moj drugarski odnos sa njim i moj ljubavni odnos, nemaju veze - pričao je Mensur.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić prekida prijateljstvo sa Mensurom

- Moraš da shvatiš, kada god ustaneš, pričaš ovi - oni. Moraš da shvatiš da si kriv za sve, Ajde da ispraviš sve to zbog sebe. Stani ispred ogledala i menjaj sebe! Ti stalno pričaš da si iznad svih. Ti si neko ko ne može da podnese repliku - rekao je Miki, dok je Mensur ironično govorio da je loš, što je Đuričića posebno iznerviralo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić ne prihvata kritike

- Ja znam da je Milci bilo teško i kako se ona oseća. Nije ona buldožer koji može da trpi sve i svašta. Nije ona od betona da je imuna na sve. U nekim situacijama je pogrešila ali je uvredilo to što je neko rekao da me najeda i napija. Ja razumem sve ali ne razumem ove ljude ovde. Loš ej odnos mene i Milice, ovo je poslednja svađa mene i nje, nakon toga ću da nastavim u drugačijem smeru, družiću se sa ljudima, zezaću se. Biću najbolja verzija sebe, neću da dozvolim sebi da se kidam i cepam ovde. Onda neka traži ljubav negde drugo, ako joj ne odgovara sve ovo. Poslednji put da sam se posvađao sa Milicom. Koliko bduem mogao da kuliram, kuliraću - rekao je Mensur za Milicu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović sluša Mensura

- Ona hoće da bude bolje plasiranije od njega. Ona se već priprema za sledeću sezonu. Neće da prihvati činjenicu. Ja sam bila ta koju ste vi proglesili ludom kada sam rekla neke stvari - rekla je Irma.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading