Sandra Čaprić kod Misice ŽESTOKO oplela po Janjušu: Neka leči svoje KOMPLEKSE! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

28.04.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija u produkciji Republika TV-a, svakog četvrtka u 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Republika.rs, sa najaktuelnijim temama i gostima iz rijaliti šou programa "Zadruga 5".

Sandra Čaprić kod Misice ŽESTOKO oplela po Janjušu: Neka leči svoje KOMPLEKSE! (VIDEO)

Foto: Republika

Još jedan četvrtak i još jedno ''Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević'', a u najnovijoj emisiji nekadašnja učesnica Sandra Čaprić otkrila je detalje iz Bele kuće koje gledaoci ne mogu najbolje da vide, a onda šokirala otkrićem u kakvom je odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Kada je izašao ja sam našla njegov broj i javila sam mu se i poslala mu poruku da vidim šta je uradio jer mi je baš bilo krivo što je to uradio, ima dete, ima nešto iza sebe i bilo mi je krivo, on mi je rekao da je tako odlučio i da ćemo se videti. U međuvremenu sam bila na rođendanu kod Milana Miloševića, novinari su me pitali za njega i izleteo je naslov da će on da mi bude menadžer, što je izazvalo probleme u nekim dogovorima. Posle toga se nismo videli jer me je blokirao - rekla je Sandra i dodala:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić o Janjušu

- Ako neko ima komplekse treba da ih leči, on je meni rekao da ja nisam ono što sam se predstavljala, da se on zaljubio... Međutim, svako ima pravo na svoje emocije, ali ja niti sam obećana, niti sam rekla da ću nešto da uradim, niti sam trenutno za ozbiljnu vezu...

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić o odnosu sa Janjušem

Kako sama kaže Martina Petrović je unela u Belu kuću dezinformacije, te je demantovala Martinine navode da se pomirila sa bivšim dečkom i da uopše ima bilo kakvu vezu, pa dodala da uživa u životu i svojoj slobodi, a onda dala svoj sud o tome šta bi moglo Janjuša da razočara kod nje:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sandra Čaprić o zadrugarima

- On je verovatno shvatio da sam ja njemu obećana, pri tom ja ne znam ni njegov status sa njegovom ženom. Ja razumem da oni imaju dete i sve to, ako tu ima prostora za pomirenje, ja najiskrenije mislim da mu je to najbolje rešenje. Ako se promenio i poštuje tu ženu, najpametnije bi mu bilo da se pomiri sa njom. Ja mu želim svu sreću sveta, on je jako dobar čovek, ali ima svoje prebačaje u glavi.

Šta je Sandra još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading