CAR OTKRIO DETALJE VRELE AKCIJE SA SANJOM GRUJIĆ: Ovo niko nije NI SLUTIO, EVO ŠTA SE DEŠAVALO ISPOD JORGANA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.04.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car otkrio šta se dešavalo ispod jorgana sa Sanjom Grujić!

CAR OTKRIO DETALJE VRELE AKCIJE SA SANJOM GRUJIĆ: Ovo niko nije NI SLUTIO, EVO ŠTA SE DEŠAVALO ISPOD JORGANA! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Filip Car, Sanja Grujić

Filip Car progovorio je o svom odnosu sa Sanjom Grujić sa kojom se smuvao tokom sinoćne žurke, da bi nekoliko sati kasnije imao i intimne odnose sa njom, a sada je otrkiveno šta se zapravo dešavalo.

Naime, Filip Car i Sanja Grujić se tokom sinoćne žurke dobilu zadatak od Drveta mudrosti da plešu na bini, a oni su se prepustili strastima te su otišli korak dalje.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Filip Car

 

- Ja sam tražio od Drveta zadatak, trebao sam da pričam sa Dalilom, ja sam odbio, onda smo dobili zadatak da plešemo na bini - rekao je Car, a onda ga je Nenad Aleksić upitao da li je to vredno 2000 dinara koje su dobili od Drveta nakon što su uspešno obavili zadatak.

- Izgubio sam ih za minut, Sanjica gleda u mene i kaže sad bi me poljubila. Posle smo se zezali kod nje u krevetu, nije bilo s****, šalili smo se - rekla je Filip.

Podsetimo, Car je dobio zadatak od Drveta mudrosti da tokom žurke pleše sa Sanjom Grujić, ali oni su odlučili da se totalno prepuste, te u razmenjivali i nežnosti i ako je nekoliko metara dalje bila i Dalila Dragojević. Nakon žurke Filip i Sanja su završili u krevetu, a sudeći po snimcima imali su i intimne odnose i ako to on negira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading