Dalila Dragojević otkrila ŠOK TAJNU o Caru: Filip je GEJ, tražio joj je da ga ZADOVOLJI na nikad MASNIJI NAČIN! (FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zadruga

16.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad veći okršaj i pljuvanje između bivših ljubavnika dostigao je vrhunac kad je Dragojevićeva iznela do sada nepoznate detalje Hrvatovih intimnih fantazija!

Dalila Dragojević otkrila ŠOK TAJNU o Caru: Filip je GEJ, tražio joj je da ga ZADOVOLJI na nikad MASNIJI NAČIN! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Situacija između Dalile Dragojević i Filipa Cara u "Zadruzi 5" već nekoliko dana se ne smiruje, a prilikom njihovog poslednjeg okršaja stvari su potpuno izmakle kontroli, pa je par koji je s početka rijalitija bio spreman na sve za zabranjenu ljubav sada spao na najtanje grane, vređanje i pljuvanje. Vrhunac su dosegli kada je Dalila iznela prljav veš iz spavaće sobe, pa otkrila da je Filip gej.

Naime, u pauzi emisije "Gledanje snimaka" izbila je neviđena svađa između ljubavnika koja je kulminirala u tuču u kojoj je Filip pljuvao i gurao Dalilu, a ona njega krvnički udarala.

Kada ju je Car pljunuo, Dragojevićeva se odlučila na najniže udarce, pa je progovorila o njegovim latentnim sklonostima.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Filip Car

 

- Voliš da te je*u u šupak, dobićeš i ku*čić, pošto to voliš, i prstiće i jezik, bićeš je*an za sve ovo, nećeš stići tamo gde treba - urlala je Dalila, koja je pozelenela od besa.

I Filip njoj nije ostao dužan, pa je raspalio rafal nikad gnusnijih uvreda na račun cele Daliline porodice.

- Je*aću ti Husu nasred Šepka, za uši i otpozadi. On te je i ka*ao, je*aću ti i Eminu, onu staru raspalu kurvu - vikao je Car iz petnih žila, dok su zadrugari ostali nemi nakon svih bljuvotina i psovki koje su izgovorili jedno drugom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

S obzirom na to da se njih dvoje svaki put posle ovakvih "čašćavanja" pomire, pitanje je momenta kada će zaboraviti šta su rekli i seksom zataškati sve i opet gurnuti pod tepih do neke sledeće runde.

Kako je u subotu uveče Zadrugovizija, Dalila je pala u trans kada je čula da joj je pripala pesma Done Ares "A to mi nije trebalo", pa ju je odmah zapevala, dok se po njenom izrazu lica moglo videli da je svaku reč pesme doživljavala lično.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading