Deniz Dejm priznala AFERU sa poznatim POLITIČAREM, pa progovorila o PROSTITUCIJI u Zadruzi: Mihić mi je STRAST iz MRŽNJE, zaradila sam za STAN u Beogradu sa njim! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.04.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm za Republika.rs otkrila je šok detalje o rijalitiju ,,Zadruga 5", a onda je priznala sve o njenoj aferi sa poznatim političarem.

Deniz Dejm priznala AFERU sa poznatim POLITIČAREM, pa progovorila o PROSTITUCIJI u Zadruzi: Mihić mi je STRAST iz MRŽNJE, zaradila sam za STAN u Beogradu sa njim! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Bivša zadrugarka i diva platforme ,,Onlyfans" Deniz Dejm progovorila je pred našim kamerama o svim aktuelnostima iz rijalitija ,,Zadruga 5", ali i o odnosu sa pojedinim takmičerima koji su ostali svima misterija. 

Odmah na početku upitali smo Deniz kako se oseća i da li joj prija popularnost.

 

 

- Navikla sam se i baš mi je lepo kad sam izašla, prija mi, ja volim pažnju. To mi svakako prija, ja sam odrasla bez oca, otac me je napustio i od tada imam neku želju za tu pažnju, da sam primećena. Ja sam egzebicionista i volim da se pokazujem. Onlifens mi gori! Najviše je skočio kada sam imala erotski odnos sa Mihićem, zaradila sam toliko da mogu da kupim stan u Beogradu, ja se ovde osećam prihvaećno, mislim da su Srbi tolerantni, u odnosu na to kako ga narod predstavlja, muškarci su šarmantni, žene su lepe... 

Deniz Dejm: "Očuh me se odrekao zbog Zadruge"!

- To je teška priča, moja majka je liberalna, to je bilo lepo, podržala me je i u erotskom odnosu, desi se strast, ona to razume, ali moj očuh, pošto je meni otac umro, očuh je baš konzervativan, čak mi je zabranio da ga pomenem, da samo kažem da nemam komentar, jer mu ljudi govore loše stvari o meni. I pre mu je smetalo, ali je ovaj odnos u kupatilo ga je baš povredilo.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm Zadruga

 

Deniz Dejm: "Mihić mi je strast iz mržnje"

- Mi imamo taj neki specifičan odnos, on se baš strašno ponaša prema ženama, mene je vređao, tako da je to sve nekako bila strast iz mržnje, a meni je ta strast donela mnogo novca - govori Deniz i dodaje:

- Čuli smo se, pisao mi je, mislim da je to bilo juče, bio je sa jednom drugaricom i hteo je neku akciju, mislim da nije bio trezan, da je bio pod opijatima, slao mi je dosta poruka, ja sam samo to bacila u ,,Ristrik mod", meni ne treba da ulazim u te priče opijati, treba da budem trezna za karijeru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm i Stefan Mihić

 

Deniz Dejm o Janjušu!

- O njemu nemam baš lepe reči, imali smo taj neki komični, humoristični odnos... On hoće da dobije neke patrijahalne poene kada vređa žene, pa su mi fanovi lali klipove kada me je ogovarao, nemam nameru da idem sa njim na piće, Janjuš je prošlost, dala sam mu na kadru, nismo se čuli. Ako bi me zvao, ne bih mu se javila nikakva. 

Deniz Dejm o vreloj akciji sa Filipom Carem!

- Nažalost, to je neko iz mog tima izneo, ja to nisam znala, na ulazu su mu to rekli, ja sam bila bez telefona, ja nikada ne bih iznela nikakve prepiske, pisali smo, imao smo video poziv koji je bio malo opušteniji i vruć, tako da... Ja sam ga imala pre Sandre Čaprić(smeh). Ja sam se sklonila zbog Maje, ja imam poštovanje prema porodici Marinković. 

Elitna prostitucija u Zadruzi!

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

 

- Ja mogu da kažem da znam za dosta devojaka da se bave sa erotskim radom, ali ja to nikada ne bih iznela, to nije moj stil, da ja za malo pregleda iznesem nešto, to je njihovo. Ja ne osuđujem erotski rad, nek radi ko šta hoće, ja imam drugaricu, u Evropskoj uniji, pošto je to ovde zabranjeno. To je ovde zabranjeno, ima dosta klijenata koji tuku i ne plate. Ja to ne bih mogla da radim, ja radim sa kime ja hoću i kada ja hoću. Ja sam sponzoruša! Ja sam iskrena, do bola sam iskrena, ja sam priznala da sam sponzoruša, ja volim bogate i jake muškarce, što bih trošila novac, kada to može muškarac da mi plati - govori Deniz i dodaje:

- Mislim da sam mu ja dovoljno dala, ne znam, možda ću ga zvati na neku kaficu, možda će i da padne neki Onlifens, pa će dobiti neki procenat, ako se dobro pokaže, biću ja džentlmen.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm

 

Deniz Dejm: "Ja sam sponzoruša, bila sam sa političarem"

- Za sada nemam još, imala sam jednog pre ulaska, vrlo poznatog političara, ali ne mogu to da iznesem, stvarno nisam imala vremena da se bavim time. Ako sam izgubila sav novac u Zadruzi, nema veze, bila mi je odlična promocija. Ima ponuda od poznatih, ali ja ne pričam o tome, ja sam trofej, pa neka se pevači kažu i pričaju i ponose tim trofejom. Već sam bila sa zauzetima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading