Maja Marinković razvezla jezik o odnosu sa Mininim BIVŠIM: Otkrila ISTINU o noći koju je provela sa njim, pa ispričala sve detalje! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.04.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila je za Republika.rs sve o odnosu sa Lukom Nikolićem!

Maja Marinković razvezla jezik o odnosu sa Mininim BIVŠIM: Otkrila ISTINU o noći koju je provela sa njim, pa ispričala sve detalje! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivza zadrugarka Maja Marinković ne prestaje da intrigira javnost svojim privatnim životom i postupcima, a najnovijim je u potpunosti šokirala javnost.

Naime, Takijeva ćerka je celu prošlu noć provela sa bivšim dečkom Mine VrbaškiLuke Nikolića, koji je na Instagram profilu objavio nekoliko snimaka sa atraktivnom starletom. Mina i Luka su uživali u svojoj ljubavi pre njenog ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5", a kako stvari stoje Maja je odlučila da uživa na isti način kao njena ljuta rivalka. 

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Majo, kako bismo proveli šta se prošle noći dešavalo, a ona nije krila u kakvim je odnosima sa Nikolićem. 

- Ne znam šta je tu sporno? Ja ne smem sada ni sa kim da se viđam i da se provodim? Kako izađem sa nekim, tako sam u vezi. Ja sam slobodna devojka, uživam u životu i lepo mi je - počela je Maja za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Luka i ja smo prijatelji i samo to, nema više od toga. Izašla sam da se provedem, bilo nam je super, da imam nešto da krijem, ne bih sigurno to objavljivala na društvenim mrežama. Samo smo prijatelji, družimo se, to šta je on imao sa nekim tamo, to nije moja stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading