Bebica PRETI SMRĆU Zoli? Nenad odlučan: REŠIĆU GA SE NAPOLJU, ZNAM I KAKO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović zapretio je Zoli, a njegove pretnje aludiraju na pretnje smrću.

Bebica PRETI SMRĆU Zoli? Nenad odlučan: REŠIĆU GA SE NAPOLJU, ZNAM I KAKO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što su odnosi između Miljane Kulić, njenog bivšeg Lazara Čolića i sadašnjeg dečka Nenada Macanovića obeležili celu prošlu nedelju, ova trojka bila je glavna tema rasprava i tokom emisije "Pitanja novinara", u kojoj se povukla i priča o pretnjama smrću koje je Bebica uputio Zoli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Pitanja novinara

Naime, Zola je priznao da se ne plaši ničega, ali da je ipak Bebicine pretnje shvatio ozbiljno, dok je i on priznao da reči koje mu je uputio u rijalitiju znače da će se napolju obračunati s njim na svoj način.

- Doživeo sam to kao pretnje smrću iako mogu da kažem da me boli i levi i desni testis, ne znam koji više za to što on priča - poručio je Čolić na početku izlaganja, a zatim se osvrnuo na turbulentni odnos njih troje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola o Nenadu i Miljani

- Miljana je ta koja svaki dan mene provocira i ne postoji dan kad nisam dobio mnogo njenih provokacija. Neki ljudi kažu da treba da iskuliram, ali ja nešto i ne mogu, nego uđem nekada u crveno. Proklinje moju majku, sve najgore i kad mi to govori, ne mogu da ostanem imun. Jednostavno je nemoguće... Te stvari me nerviraju, ali sam čuo da je on pisao mojoj majci. Gledao sam ga, kad me ona vređa onako najstrašnije, on se podsmeva. Ona je rekla da može sa mnom da provede sedam dana na Rajskom ostrvu i kaže da se ništa ne bi desilo. Ja sam tu noć predložio da idemo zajedno, pa da vidimo šta će da se desi. Njih dvoje na jedan krevet, ja na drugi, pa da vidimo dokle će tako da ostane. Rekao mi je da sam manipulator, budala i prevarant. Kao da je došao njen zastupnik ili kao da je došla Marija Kulić. On je za mene zastupnik Marije Kulić. Samo što me ona vređala direktno, a on podmuklo. Rekao sam u tom momentu kad me je vređala da ne idemo sami, nego da idemo i ona i Bebica i ja. Ja ih javno izazivam da, ako misli da me ne voli, idemo na Rajsko nas troje!

Macanović je na pitanje novinara kako je to mislio da se reši Zole priznao da planira s njim da se obračuna napolju, ali nije otkrio kako će to da uradi.

- Uradiću to na svoj način! Rekao sam da Miljana više neće plakati zbog njega i stojim iza toga - rekao je Nenad, te istakao da veruje u novu verziju Miljanine priče da je sve sa Zolom glumila, o čemu je i ona u nastavku emisije govorila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić o Zoli

- Ja sam sve ovo radila taktički. Zola mi je potvrdio da će biti sa mnom napolju. Ovde hoće da ima keca u rukavu. Znajući da spava, da se to kažnjava, želi da ima Miljanu Kulić, koja mu je pomagala kao pre. Ali s obzirom na to da sam odlična glumica, mogu da plačem kad se setim tužne situacije. Ja nikad ne bih bila s ovim čovekom. To je čovek koji me nikad nije voleo, koji me zove kad se zaduži. Što se tiče njegove majke, dobro zna kako je on vređao moju majku - zaključila je Kulićeva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoka

03.04.2022 21:38

Malo propali klosar on je za miljanu at Oren I Nis bagro