Aleksandra RASKINULA sa Pecom? Obrisala slike sa BIZNISMENOM, dobila ŠUT KARTU? Evo šta ona kaže o RASKIDU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruže priče da je biznismen Predrag Peca Raspopović raskinuo emotivni odnos sa Aleksandrom Subotić, a evo šta bivša zadrugarka kaže na to.

Aleksandra RASKINULA sa Pecom? Obrisala slike sa BIZNISMENOM, dobila ŠUT KARTU? Evo šta ona kaže o RASKIDU! (FOTO)

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić, bivša rijaliti učesnica, skoro dve godine uživa u ljubavi sa 20 godina starijim biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem, kojem je rodila i sina Jovana.

 

 

Više puta se spekulisalo da je njihova romansa pukla, a Aleksandra je pre nekoliko meseci i sama saopštila da nije više sa Rospopovićem. 

- Od noćas više nisam u vezi s ocem svog deteta, on zna šta je uradio i kako je postupio. Nadam se da je sada zadovoljan, kako on, tako i ko već sve treba - napisala je ona tada, ali je ubrzo ovo obrisala i pomirili su se.

Sada su ponovo krenule priče o njihovom raskidu, a Aleksandra je obrisala i sve njihove zajedničke fotografije sa Instagrama. Ona je dodatno ove navode podgrejala pričom da traži stan u Novom Sadu, te su mnogi pomislili da odlazi iz Pecine kuće gde živi sa decom.

Foto: Prinstscreen Instagram

Aleksandrina objava

Aleksandra je kratko prokomentarisala informaciju o raskidu.

- Jesam sa Pecom i dalje. Sve je u najboljem redu. Fotografije sm obrisala iz razloga što on ne želi da se eksponira u javnosti. A stan sam tražila za drugaricu, ja sam u našoj kući i ništa se ne dešava između nas - rekla je Subotićka za Kurir.

Ona se kasnije oglasila i na Instagramu, gde je napisala: "Demant! Ovo je gomila gluposti kao i uvek!"

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra i Peca

Podsetimo, ranije su kružile priče da Peca vara Aleksandru, a ona je tada izjavila sledeće:

Foto: Republika

Aleksandra

- Ja nemam emotivnu krizu, a moj dečko da sedi sa Pamelom može ako mu se prohte, ja mu verujem. Ja sam sveže operisana i zato nisam otišla na more. Imala sam dve hitne operacije i sutra je sahrana mog dede. Tek sam danas napustila bolnicu. Što se tiče mog supruga - bolja od mene ne postoji! - napisala je tada Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=tSsrMrho0i0

 

Komentari (0)

Loading