Život me je kaznio, PORODICA MI SE NE JAVLJA, produkcija me je smestila: Tanja Jovićević otkrila POTRESNE detalje nakon Zadruge 5, ostala na ULICI, a ovaj zadrugar je IZRADIO!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.03.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se Tanja Jovićević, koja nam je otkrila potresne detalje njene životne borbe nakon rijalitija ,,Zadruga 5".

Život me je kaznio, PORODICA MI SE NE JAVLJA, produkcija me je smestila: Tanja Jovićević otkrila POTRESNE detalje nakon Zadruge 5, ostala na ULICI, a ovaj zadrugar je IZRADIO!

Foto: republika.rs

Portal Republika.rs odlučio je da stupi u kontakt sa bivšom zadrugarom i pevačicom Tanjom Jovićević, nakon što se u medijima pojavila vest da je ostala na ulici posle izlaska iz rijalitija ,,Zadruga". Tanja se odazvala našem pozivu, a onda nam je potvrdila sve teške trenutke sa kojima se suočila. 

Naime, Tanja nam je ispričala da joj je Bane Đokić ponudio smeštaj kod njega, što je ona i prihvatila, a onda je odjednom odlučio da joj se više nikada ne javi, što je bivšu zadrugarku izuzetno povredilo. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, youtube.com/Zadruga Official

Tanja Jovićević Zadruga 5

 

- Nije baš sjajno, ništa specijalno, ova Zadruga je bila drugačija od prve, malo je drugačije od onoga što sam ja očekivala, ovo je dramski program - započinje ispovest Tanja i dodaje:

- Bane Đokić ponudio smeštaj, ali mi se ne javlja od onda! On doduše nema moj broj telefona, ali ima Fejsbuk, moraću da se sklonim. Trenutno sam u hotelu. Omogućila mi je produkcija, došla sam ovde, niti me ko dira. Malo mi je bezbeve da budem ovde, ali videću, tek mi predstoji borba za koju moram da budem spremna.

Gde ste bili pre ulaska u ,,Zadrugu"?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tanja Jovićević

 

- Bila sam u iznajmljenom stanu, ali to je sada izdato, bila sam podstanar godinama unazad

Da li imate kontakt sa porodicom i da li oni žele da vam pomognu?

- Imam kontakt sa snajkom, ali ako mi tada nisu pomogli kad je trebalo, onda šta da očekujem sada? - govori Jovićevićeva i za kraj otkriva sve o nasledstvu koje se nalazi u Crnoj Gori:

Republika

Foto: republika.rs

Tanja Jovićević pred ulazak u Zadrugu 5

 

- Taj stan što je tata poklonio sestri, to je neki ugovor koji su advokat i ona napravili i ne može ništa da se uradi. A mamin stan je otišao, jer stanari nisu plaćali dažbine i uzeli su ga. Imam nasledstvo u Crnoj Gori, ali kako da odem tamo, da je bilo svirki, to je bilo, pa moraju računi da se plate, ali me je život tako kaznio. Tad sam imala i posla i nekako sam imala neku dobit.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Ranko

03.03.2022 12:25

Žao mi je Tanje. Nisu trebali da je izbacuju. Nije zaslužila izbacivanje.

Olja

04.03.2022 22:50

Zao mi je,dobra zena.Nisu trebali da je izbace...ostali ludaci,narkomani,alkoholicari kockari...