Sestra Mateje Matijevića pokazala NASLEDNIKA: Maša i Filip otkrili ime bebe, a PRVA FOTKA iz porodilišta raznežila sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.03.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Matijević i Filip Reljić postali su ponosni roditelji sina Viktora Reljića, a sada je otkriveno i kako izgleda.

Sestra Mateje Matijevića pokazala NASLEDNIKA: Maša i Filip otkrili ime bebe, a PRVA FOTKA iz porodilišta raznežila sve! (FOTO)

Foto: republika.rs

Pre dva dana Maša Matijević, izabranica Filipa Reljića i sestra aktuelnog zadrugara Mateje Matijevića na svet je donela bebu. Od tog trenutku u porodici Reljić Matijević vlada opšte veselje. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Reljić postao otac

 

Maša je na Instagram profilu podelila prvu fotografiju naslednika, za kog su izabrali ime Viktor, a poruke podrške i komplimenata se samo nižu jedan za drugim. 

- Najsrećniji čovek na svetu. Viktor - kratko je poručio putem društvenih mreža ovim povodom Filip, dok je Matijevićeva, između ostalog, podelila i tortu u plavoj boji koju su njih dvoje dobili na poklon od prijatelja.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Reljić Instagram

 

Matejina sestra je posebno oduševljenje izazvala kada je na Instagramu objavila prvu fotografiju sa sinom, pri čemu je moguće videti ih kako se drže za ruke.

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Matijević pokazala sina

Podsetimo, Filip Reljić, ponosni otac, oglasio se za portal Republika.rs i opisao kako se oseća nakon saznanja da mu se rodio sin, te otkrio na koga liči Viktor.

Osećam se top! Top topčina, ja sam prava momčina! Ono cepanje majice je bio standard, u studiju su bili drugari, kao i sestra. Proslava tek treba da bude! Beba je šećer medeni. Na mene liči, mada naravno uvek je situacija da mama kaže da beba na nju liči, a otac da liči na njega - rekao je Filip i dodao kako je reagovala njegova sestra, pevačica Sara Reljić. kada je čula da joj je na svet došao sestrić.

Foto: republika.rs

Sara Reljić

Sara je plakala od sreće! Ime Viktor je pobedničko i pravoslavno! Bebac je težak 3,5 kilograma i ima 50 centimetra - ispričao je Filip za naš portal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Интересантно

03.03.2022 11:27

Филиповој сестри Сари је на свет дошао сестрић?????? Прочитате ли бар понекад глупост коју напишете, пре него што је објавите?