NECENZURISANA FOTKA POLNOG ORGANA MILJANINOG DEČKA HARA INTERNETOM: Osveta Kulićeve bila je UBITAČNA, doživeo NAJMIZERNIJE PONIŽENJE zbog VELIČINE PONOSA?!

Autor:

Zadruga

23.02.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Fotka polnog organa dečka Miljane Kulić kruži internetom, a sada je isplivala istina!

NECENZURISANA FOTKA POLNOG ORGANA MILJANINOG DEČKA HARA INTERNETOM:  Osveta Kulićeve bila je UBITAČNA, doživeo NAJMIZERNIJE PONIŽENJE zbog VELIČINE PONOSA?!

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić već godinama važi za jednu od najkontroverznijih učesnica rijalitija i skandal majstora u regionu. Od ove Nišlijke smo navikli da vidimo i čujemo svakakve skandale, svađe, nasilničko ponašanje, uvrede i prozivke, ali je sada prevazišla samu sebe i otišla korak dalje.

Nakon što je diskvalifikovana iz pete sezone Zadruge, zbog toga što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, Miljana je nepunih nedelju dana od napuštanja rijalitija pronašla novog dečka, sa kojim svakodnevno objavljuje slike na Instagramu.

- Miljana je jako tvrdoglava i temperamentna i to smo svi mogli da vidimo dok je učestvovala u rijalitiju - počinje izvor.

Foto: printscreen/youtube.com

Marija Kulić i Miljana Kulić

 

- Te noći se posvađala sa Macanom oko izlaska, a kako ne voli da joj bilo ko protivureči, eksplicitna fotografija na kojoj se necenzurisano vidi muški polni organ uz njegovo ime i prezime bila je njena osveta i pokušaj da ponizi svog aktuelnog partnera. Ona je to uradila da bi svi videli da mu je ponos mali.

Miljanina majka Marija Kulić, tvrdi da je među parom sve u redu, te da joj nije poznato da je njena naslednica uradila tako nešto.

- Ništa ne znam o tome, verujte mi. Prvi put čujem da se to desilo - počela je Marija.

- Miljana i Nenad su zajedno i među njima je sve u redu. Sve je okej u njihovom odnosu, ne znam zašto bi uradila tako nešto. Miljana čak nekoliko nedelja ne snima vlogove za Jutjub jer je imala koronu. Zapravo svi smo bili pozitivni i nije se udaljavala od kuće - kaže njena majka za Alo!.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading